GRMOJA O AFERI VRESK:’Gospodina Mlakara su na časnu dužnost ustavnog suca složno izabrali HDZ i SDP, uz protivljenje zastupnika Mosta’

0
1171

-Kažu da je Hrvatska mala zemlja, kažu i da je puno slučajnosti. Tako je Josip Vresk (HSS), sasvim slučajno, član Državnog izbornog povjerenstva, vrhovnog tijela koje brine o provedbi i regularnosti izbora. Gospodin Vresk je na austrijskom sudu priznao primanje 210 tisuća eura mita. S njime je u kriminalnoj operaciji bio i ustavni sudac Davorin Mlakar (HDZ). Gospodin Mlakar se unutarnjoj kontroli Hypo banke lažno predstavio, a gospodin Vresk je ustvrdio da je i on također primao mito. Gospodina Mlakara su na časnu dužnost ustavnog suca složno izabrali HDZ i SDP, uz protivljenje zastupnika Mosta. Naravno i o Vresku koji će sudjelovati u provedbi nadolazećih izbora kao i o Mlakaru šute i u HDZ-u, SDP-u i HSS-u. Zapravo, nije Hrvatska toliko mala, nego se mala grupa ljudi iz istih stranaka već jako dugo mota oko vlasti i bira iste ljude.

Čak i kada je svima jasno da oni sa svojim krimenima u bilo kojoj uređenoj državi ne bi mogli obavljati niti neke najniže, a kamoli ovako odgovorne državne funkcije. Most će se zauvijek boriti protiv te sramote.-napisao je Nikola Grmoja na svome fb profilu.