KOMEDIJA U ČETNIČKOM KOKOŠINJCU: ČETNIK KOJI JE VRIJEĐAO POLICIJSKU SLUŽBENICU ODREKAO SE ČETNIŠTVA ZBOG PRIJAVE

0
3087

– Milan Busić: Nisam četnik već samo mali čovjek koji drži do svojih običaja i tradicije – kaže novi srpski “povjesničar i demagog” nakon naših natpisa o njemu, u prosrpskom portalu. Samo što se nije polio svetom vodicom.

Vaše ispitivanje je više ličilo na Gestapovsko nego na normalno za jednu demokratsku državu članicu eu.-kaže Busić i time namjerno podiže tenzije svojim lažima, kao i svaki pokvareni četnik. Ima li ozljeda? Ima li zlostavljanja prema ovom provokatoru? Nema. Ispitivanje srpskog provokatora je gestapo uhićenje!

Napisali ste mi neku prijavu sramotnu koje bi se postideo svaki normalan Hrvat što je vaša najveća sramota jer il ste jako zlonamjerni ili jako nepismeni da ne raspoznajete kape i simbole!? Pa šta da vas sutra neko pošalje da uhapsite željezničara a vi uhapsite npr poštara jer ima sličnu kapu i oznaku na njoj!?- nastavalja raditi budale iz policajaca Busić, jer kao kapa koja je sporna na jednoj praznoj glavi nije četnička, već tradicionalna srpska. Novu povijest piše ovaj srpski nacionalist.

SMEĆE ČSMEĆE ČETNIČKO

Ove kape se stavljaju na glavu kod Srba jer je vjerojatno vruće ovih dana.

Priču o tradicionalnoj kapi pokušao je prodati i policijskim službenicima, ali je dobio spremne odgovore kako je njegova priča čista izmišljotina.

Ovi LIKOVI na slici su vjerojatno najveći domoljubi u Hrvatskoj, pa ćemo od sada na štandovima svi moći kupovati ovu domoljubnu opremu za glavu, protiv sunca i pozdravljati se sa tri prsta.

On takođe apeluje na članove grupe na društvenoj mreži Facebook pod nazivom “Svi smo mi Milan Busić”, a koja je otvorena u znak podrške njemu, da ne postavljaju fotografije policijske službenice Katice Federbar i njene porodice i da se uzdrže od prijetnji, četnikovanja i sličnog jer bi to samo moglo pogoršati već tešku situaciju u kojoj se nalazi. Zahvaljuje se svima na podršci ali moli sve da ostanu suzdržani i smireni.- piše banijsko prosrpsko glasilo radeći iz javnosti budale u ime četnika početnika. Fotografije u toj grupi djeteta policijske službenice nisu zbog poziva na srpski dernek, već zbog linča njene porodice. Kada bi ovaj četnik imao savjesti, odmah bi grupu ugasio, a ne da provocira službenu osobu. Grupa je stvorena za širenje međunacionalne mržnje i laži jednog čovjeka zatrovanog nacionalizmom.

-Pozivamo sve članove ove grupe da dodaju svoje prijatelje čime ćete dati svoj doprinos da se pomogne Milanu Busiću iz Topuskog, Njegov život je doveden u pitanje samo zato što je Srbin, a glavni egzikutor i huškač koji poziva na ubistvo je policijski službenik iz Topuskog Katica Federber- piše izvjesna Jovanovićka, te nastavlja 

-Dagi prijatelji samo da Vas obavijestim da je Milan i danas žrtva policijske torture u Policijskoj stanici Vrginmost. Pozivamo sve koji su prisustvovali na Zboru u selu Rujevac kod Dvora da ovdije u grupi napišu šta je to Milan Busić radijo na tom zboru neka cijeli svijet vidi koji je razlog da se ubije Milan Busić.- laže Mira Jovanović bez ikakvih sankcija. Busić nije pretučen, nema ozljeda,ali zato cijela grupa mrzitelja Hrvatske huška Srbe na sukob sa policijom. Što se čeka sa uhićenjem Mire Jovanović, lažljivice i poticateljice na linč policijske službenice?

Što iz svega možemo zaključiti?

Četnici su razočarani, jer ih se jedan član odrekao čim je dobio prijavu za četnikovanje po banovini od policije, a njihovo glasilo to brže bolje objašnjavalo da je tradicija nošenje četničkih obilježja. Tradicija je zadnjih 500 godina da nas Srbi rade budalama. Pupovac isto može biti sretan, jer je ova cirkusijada ujedinila srpske nacionaliste, koji će glasati za njega, a za uzvrat će dobiti vreću kukuruza, dok će Pupovac uprihoditi za sijanje mržnje i upropaštavanje svih srpskih tradicija “milijune ustaških kuna”. Srbi će moći staviti šajkače na glave i gladni aralaukati po šumama banovine,a Pupovac ih nažalost neće dobro čuti u njihovom zavijanju, spavajući u svojoj vili ispod Sljemena.

HOP PORTAL