‘ZIDAŠI’ RUNTIĆA NAZIVAJU PREVARANTOM, AKTIVISTI NASILNIKOM, A GRMOJA BITNIM ZA OVRŠENE, IAKO ‘MOST’ IDE U VLADU SA HDZ-om!

0
1626

Najbolji izgovor prevaranata novog kova: “šutio sam dosada jer nisam htio izdati ideju”… kaže Hrvoje Runtić, novi spasitelj prema pisanju kontroliranih medija kod nas.
KOJU IDEJU, POBOGU?! Onu titoljupca Pernara? Onu carinikovog sina Sinčića? Ili njegove vječne djevojčure kradljivice iz butika?

Evo jedna snimka konferencije za novinare Živog zida na kojoj se još jednom koristila tragedija deložirane obitelji Fel za živozidašku propagandu, a na kojoj novinari postavljaju pitanje Sinčiću o prijetnjama Varge i Runtića aktivistima i članovima Živog zida, a demokrat Sinčić demonstrativno odlazi s konferencije za novinare. Palfi viče skrivena iza zida… Time se jasno potvrđuje zajednička ideja prijevare birača.

Hrvoje Runtić se ovih dana na HTV-u poziva na Franju Tuđmana, a prije par mjeseci je ugodno “ćaskao” sa ratnim huškačem Savom Štrbcem kod velikosrpskog redatelja i propagandiste Malagurskog i time dao politički legitimitet čovjeku koji vodi Biro Krajine, izbjegličku vladu SAO Krajine!

Lovrinović je potpuno preuzeo Pernarovu spiku da Živi zid razapinju samo zbog izbornog uspjeha, a ne pokušaja podmićivanja, lažnih skupština i lažiranja svega mogućeg (usput, mogao bi i on skoro doći na red), a Pernar potpuno poludio i pomiješao sve i svašta;od Putina, Ghandija, Tita i Isusa… – al Tito mu je definitivno najbliži uzor.

Večernji diže imidž Vladimiri Palfi koja manipulira javnost sve u 16, Sinčić negdje u samoći čupa duge kose dok mu sinčić spava na prsima i izdržava sve hrabro – osim Vladimirinog urlanja… Jutarnji paralelno ispituje H. Runtića o svemu osim o tome kako je izašao iz očaja ovršenika i sam sebe deložirao iz Osijeka u Zagreb prije mjesec i pol.

Hrvoje Runtić je po vlastitoj priči izbačen iz ovršene kuće i nakon toga je odselio iz jeftinog Osijeka u skupi Zagreb. Logično. Ovršeni pak Zagrepčani će odseliti po toj logici u Milano. U drugom intervjuu Palfi objašnjava kako su ona i Vili pošteni, da im poštenje izlazi na uši van, ništa oni nisu falsificirali, a ona vjerojatno dovozi krumpire iz Čakovca i vrišti ispod vaših  prozora; ” krumpira” kako bi preživjela, a u međuvremenu s Rakićkom dogovara gašenje Hop portala jer očito o njoj previše toga izlazi van, dok sa jadnikom Milanovićem dogovara rušenje HDZ-a… to je put u napredak društva. Sad još samo čekamo intervju sa živozidaskim pučistima koji su konačno “progledali”, jer do sad je Pernar za njih bio super ljudina falsifikator… i državu pretvorimo u žutilo jedine opcije, opcije slanja svih živozidaša u pm!

Ali ne, onda se pojavi spasioc Hrvoja Runtića, ironični mostaš Grmoja i pred medijima objašnjava kako je ovaj Runtić kojega se odrekao i brat, vrlo važna politička figura. On će zajedno s mostašima pripremiti zakon o ovrhama i ostalim pravosudnim prevarama građana, on je bitan glas za proguravanje zakona. Opet nije jasno u kakvu  koaliciju MOST ide sa HDZ-om kada mora skupljati otpadnike prevarantskog Živog zida za slanje zakona u proceduru. Koalicija u kojoj je svatko sa svakim i radi što želi? Ne može dogovoriti zajedničko slanje zakona u proceduru s HDZ-om, već mora skupljati okolo sabornike?! Komedija.

Vili pak pati zbog love koju je potrošio za Runtića, koji ga pak koristi za saborsku stolicu kao korisnog idiota. On je njega hranio kada je Runtić bio gladan, samo se ne zna s čijim novcem, jer besposličar i vječiti student nigdje ne radi, ko ni ona Palfica…

 Živi zid nije stranka, ovo je cirkus! Ovo nisu normalni mediji, nego vojska ustrašenih plaćenika za  nadnicu, ovo nije država, nego rasadnik korupcije! Sve u svemu, kad tomu pribrojimo birače koji su glasovali za ove pokvarenjake, najvjerojatnije je da se svi nalazimo u ludnici otvorenog tipa zvanoj Hrvatska!
HOP