NOVINARKA ŠKUGOR I NENAD VLAHOVIĆ EKLATANTNI SU PRIMJERI LOPOVLUKA DRŽAVE

0
2820

Novinarka Smiljana Škugor dobila je izvanredni otkaz u Hini zbog teksta o dugu Dijane Šucbah Mrsić, supruge SDP-ovaca Miranda Mrsića, prema HHZO-u od 10,6 milijuna kuna.Dobila je otkaz jer je raskrinkala stopiranje odnosno cenzuru teksta o 10,6 milijuna kuna duga supruge bivšeg SDP-ova ministra Miranda Mrsića.
Nakon 26 godina rada u Hini 26. rujna uručen joj je izvanredni otkaz,zbog profesionalnog i moralnog rada i postupka.
Eto,zašto je nužno napraviti i provesti pravnu revoluciju.
U što su pretvorili ovu zemlju.Novinarka je dobila otkaz,a Mrsićevoj ženi dug odlazi u zastaru.
Vlada šuti,predsjednica Republike šuti.Most šuti,HDZ šuti. Šute studenti na Filozofskom faksu. Jako je zanimljiva i znakovita ova šutnja. Jedino partijski i Milanovićevi kadrovi i dalje vladaju u Hrvatskoj i obračunavaju se sa protivnicima “čestiti i poštenih” Mrsića.-kaže nam Pero Kovačević.

Naše pravosuđe odlučilo je štititi  lopovluk Milorada Pupovca , a progoniti Nenada Vlahovića . To divljačko iživljavanje našeg sudstva nad Vlahovićem pokrenuto je privatnim tužbama Pupovca i svi dokumenti koje je Vlahović priložio o kriminalu Pupovca, a iz kojih se jasno vidi kriminal Pupovca, prema našem korumpiranom sudstvu ne znače apsolutno ništa. Tako doušnik svega i svakoga, prevarant i varalica Milorad Pupovac dobija presude za duševne boli. Takvim presudama Vlahović vrlo lako može ostati bez imetka, što je i cilj ove pravosudne mafije koja zaštićuje lopovluk Milorada Pupovca. Time je dokazana veleizdaja države koja se štiti korumpiranim pravosuđem, a otima imovina poštenog građanina Hrvatske Nenada Vlahovića. Ipak tu priči nije kraj u odnos Pupovac-Vlahović.

Prema dokumentima koje smo dobili na uvid, a iz kojih se vidi plaćanje SNV-a (SRPSKOG NARODNOG VIJEĆA) odvjetničkog ureda u Osijeku, može se otvoreno posumnjati da je time plaćena privatna parnica Milorada Pupovca protiv Nenada Vlahovića, a neimenovani izvor je potvrdio i navodnu sumnju u potplaćivanje suda, jer je odvjetnica druge kancelarije napisala tužbu protiv Vlahovića ( na kraju odustala od zastupanja Pupovca ), te je osječki odvjetnički ured tek izašao na dvije parnice, od kojih je jedna bila odgođena za što je iznos preko 20000 kuna prevelik. Za neke druge potrebe nismo ustanovili da se trošio novac.

Predsjednik SNV-a je Milorad Pupovac. Ovim potezom on bi kazneno zlouporabio položaj ako se naši navodi potvrde. Isto tako treba reći da je njegov zamjenik osuđivani novinar za dilanje droge Saša Milošević, dok u gradskom vijeću Srba grada Zagreba Saša Milošević je glavni, a njegov zamjenik je Pupovac.

Takvom kadrovskom križaljkom ova dva gorljiva antifašista kontroliraju “ustaške kune” da ne pobjegnu u tuđi džep i vrlo radosno ih bez pokrića dižu prema svjedočenju Nenada Vlahovića, što ne brine previše “neovisno sudstvo”, koje dokaze nikako da otkrije. Osuđivani diler droge Saša Milošević do sada nije htio predati svoja financijska izvješća na uvid javnosti u svezi rada i djelovanja gradskog vijeća Srba grada Zagreba, a iz kojeg još više bi bilo jasno što ova dvojica antifašista skrivaju, “boreći” se za srpsku manjinu, dok cjelokupan narod ove zemlje gladuje.

Niti iz savjeta za nacionalne manjine nisu poslali potpuno izvješće, već kao i svaki pravi antifašista  prikrili su prvih 6 mjeseci zatraženih od njih.

Inače su svima njima puna usta antifašizma, revolucije, zapravo života na tuđoj grbači.

HOP