NAKON ŠTO JE ZAPOSLIO ČETNIKA U SVOJOJ TVRTCI, KLEMM ODLAZI NA PREGOVORE SA ČETNIČKIM VETERANIMA U SRBIJU

0
6910

Kako doznajemo, Klemm bi trebao voditi delegaciju hrvatskih veterana Domovinskog rata i branitelja na sastanak sa srpskim i četničkim veteranima u Srbiji. Javnost je zgrožena tim potezom Klemma. 

Prije pola godine, točnije 3. veljače 2016. godine, HOP portal je objavio slijedeći članak o Klemmu:

U SDP-u Banovine je vrlo aktivan Pavao Dugošija, o kojem smo kao teroristu u srpskim terorističkim redovima već pisali. Kapetan tenkovske jedinice srpskih terorista uhvaćen je na snimci kako se opija s ratnim zločincem Milanom Martićem 1994. godine, kada je Martić došao pozdraviti srpsku terorističku  armadu. U posjedu smo snimke, na kojoj se jasno vidi da je Dugošija uživao urlajući četničke pjesme zajedno s Milanom Martićem. Danas je taj terorist ugledni član SDP-a i predsjednik općinskog vijeća te stranke. Po toj logici ispada da je politika SDP-a nastavak politike srpskih terorista. 

Vijeće grada Vrginmosta planira postaviti spomenik koji prikazuje katoličkog svećenika s nožem u ruci. Hoće li ovaj monstruozni spomenik ugledati svjetlo dana? Odluku o spomeniku je trebao potpisati upravo Pavao Dugošija, goreopisani terorist i današnji član SDP-a. Priča o Dugošiji ovim nije završena, nego se nastavlja u tvrtki Klemm Security, koja je vlasništvo Josipa Klemma. Upravo je Josip Klemm zaposlio ovog srpskog teroristu u njegovim poznim godinama na poslovima osiguranja i, kako doznajemo, Dugošija radi za Klemma  u tvornici KIM u Karlovcu. Klemm je navodno izašao ususret ovom teroristi kako bi mu pomogao stvoriti uvjete za mirovinu. Braniteljske udruge su ogorčene na Klemma radi njegovog postupka, a sam Klemm nam je odgovorio u svezi toga da ne miješa posao i Domovinski rat. 

HOP portal

KLEMM ZAPOSLIO SRPSKOG TERORISTU BLISKOG MILANU MARTIĆU