PERNAR SURAĐUJE S RUSKOM DIPLOMACIJOM: JE*EŠ DIPLOMACIJU KOJA TREBA PERNARA!

0
3503

Medicinski brat Pernar koji u nedostatku bilo kakvih argumenata oslovljava sugovornike sa: “gospodine dragi ili gospođo draga” gostovao je punih sat vremena u emisiji Pressing na N1. Voditelja ove emisije Petra Štefanića, Ivan Pernar je uspio ispreskakati protupitanjima u stilu; “odgovorite mi sa da ili ne!” te brojnim sarkazmima umjesto dokumenata ili argumentiranih odgovora na sva pitanja o sumnjivom djelovanju trojca na čelu Živog zida (Sinčić, Palfi, Pernar) na koje u zadnje vrijeme pojačano pljušte optužbe i kaznene prijave. Štefanić je tek pred kraj emisije zavapio da on treba postavljati pitanja Pernaru, a ne obrnuto. N1 očigledno nema dovoljno informacija o prijevarama i aferama Živog zida, koje je javnosti iznosio samo HOP portal zadnje dvije i pol godine. Voditelj se doduše sjetio upitati Pernara zbog čega se smatra stručnjakom za ekonomiju, budući da ima neadekvatnu naobrazbu, i od čega uopće živi? No, nije povezao činjenicu da Pernar nije nikada sam uzeo kredit niti samostalno zarađivao za život i njegovu navodnu brigu za one koji to jesu. Pitanja na koja je Pernar odgovarao u sarkastičnom tonu (o podmićivanju i sastanku sa Milanovićem) treba gledati kao odgovorena potvrdno od Pernara, bez sarkazma koji je bio vrlo loše odglumljen.

pernar i slađa
Pernar i Slađa
pernar i varga
Pernar i Mihaela Varga, životna partnerica Hrvoja Runtića

Puno zanimljivija ja bila Pernarova izjava da se nalazi s prijateljima iz ruskog veleposlanstva, da visoko cijeni Putina i njegovu “demokraciju” te da je Rusija pravi saveznik Hrvatskoj. Elementarno nepoznavanje činjenica iz Domovinskog rata u kojem je Rusija aktivno bila na strani velikosrpskog agresora, a SAD jedini koji je konkretno i djelotvorno stao na stranu hrvatske borbe protiv agresorske okupacije JNA vojske, četničkih formacija i velikosrpskog nasilja, Pernar ne poznaje i ne priznaje. U principu, je*eš takvo veleposlanstvo koje surađuje s bezveznjakom kao što je Pernar! Iako je proruska ekipa u Hrvatskoj zadojena propagandom Dejana Lučića o židovskoj i anglosaksonskoj masoneriji, uz ruska klanja i ubijanja po Siriji i Ukrajini, zanimljivo je da su u svim američkim filmovima baš Srbi ozloglašeni ubojice i koljači, a i najbolji film o Domovinskom ratu nisu napravili Rusi, već Amerikanci. Taj film je bolji od bilo kojeg hrvatskog filma u kojem se hrvatski branitelji sustavno omalovažavaju u skladu s rusko-srpskim antifašizmom.

hrvoje runtić i štrbac kod malagurskog2
Hrvoje Runtić i Savo Štrbac kod Malagurskog
hrvoje runtić i štrbac kod malagurskog4
Živi zid podržava Runtićev nastup kod Malagurskog
pernar-za-suradnju-s-rusijom
Pernar za suradnju s Rusijom

Također je u ovoj emisiji Pernar konačno javno i u ime Živog zida priznao da mu je SDP puno bliži nego bilo koja druga stranka, o čemu je HOP portal odavno pisao. Kao i o srpskoj propagandi i ruskoj diplomaciji, o čemu smo na portalu HOP također prvi pisali. Pernar se može sad otvoreno uhvatiti u kolo s ruskim diplomatom Azimovim i Malagurskim (koji mu je i radio izborni spot) i više odje*ati iz Hrvatske.

malagurski i živi zid
s lijeva na desno: Slavko Kulić, Domagoj Margetić, Boris Malagurski, Ivan Pernar, Ivan Sinčić i Hrvoje Pernar
margetić partizan
Domagoj Margetić
cetnicka-govna
Sinčić sa srpskim sindikalistima

Pernar je kao pravi poludjeli mali diktator izjavio da prima pitanja samo od onih za koje on smatra da mu smiju postavljati pitanja. Znači, Pernar glumi ne samo političara, nego i suca, pa čak i kada se njega samoga optuži na temelju dokaza. Čovjek koji ne priznaje institucije i “režim” poslužio se tim istim sistemom i režimom kako bi postao saborski zastupnik i iskoristio saborski imunitetet (a po svemu sudeći, dobro je znao da će mu trebati). Kako je moguće da je ovaj šarlatan i lakrdijaš dospio do saborske fotelje pomoću toliko preferencijalnih glasova, objašnjivo je sveopćom šutnjom svih ostalih medija dosada, od kojih niti jedan (osim našeg portala) dosada nije izvještavao o prijevarama i aferama živozidaškog vodstva.

Činjenica da se jedan nametljivi, brbljavi i lažljivi cirkusant i sitni prevarant poput Pernara koji nema nikakvog znanja ili iskustva bilo o čemu, a kamoli o politici, uspio lansirati kao saborski zastupnik govori sve o katastrofalnom stanju hrvatskih medija, neprofesionalnom i iskrivljenom izvještavanju i potpunom zataškavanju dokumenata i činjenica zbog kojih bi takav mali prevarant već odavna sjedio u Remetincu. Jasno je da spas od zatvora i kaznenog progona Pernar može iskamčiti jedino od ruskog veleposlanstva i zato Sinčić i Pernar se sastaju sa Srbima i Rusima.

Kako će se sada, kada je Pernaru na taj način bilo dopušteno ući u Sabor, razriješiti ova prevarantska trakavica oko Živog zida, ne možemo sa sigurnošću utvrditi. Ono što možemo jest da će HOP portal i dalje upozoravati na sve afere i prijevare ne samo Živog zida ili Živog zida IVS ili Slobodne Hrvatske, već i svih ostalih koji na bilo koji način sudjeluju u političkom, gospodarskom ili kulturnom životu Hrvatske. Bez razlike i bez obzira na njihovu stranačku pripadnost.

Ingrid Runtić

HOP portal