Ležajić iz Biroa Krajine (tzv. vlade krajine) prijetio Kolindi, POA izašla na teren Banovine pronaći jatake, Pupovac često nazivan sa broja jednog od osumnjičenih

0
4021

Srpska zajednica već je godinama gurana u ambis mržnjom prema svemu hrvatskom, izrugivanjem svega hrvatskog. Nakon bestijalnih pokolja koji su Miloševićevi krvnici napravili, na kraju je Srbija iskoristili vlastiti narod i otjerala ga u zbjeg. Srbe su nakon Oluje Srbi tukli na granici, proglašavali ih izdajnicima, tjerali na Kosovo, tjerali u Arkanov logor u Dalju, gdje su prebijani, vrijeđani i lišeni svega vrijednog na sebi, a sama država Srbija napravila je iz njih oruđe mržnje prema Hrvatima. Za njih ništa dobro ne rade Linta, Štrbac i Pupovac. Srbija ima Biro Krajine u Srbiji, što je srpska vlast u izbjeglištvu, o čemu naša vlada i diplomacija šute. Srbima je Hrvatska kupila stoku, koja je nestala u džepovima etno biznismena, kupila im je traktore koji im nikada nisu stigli, napravila kuće, a srpska zajednica oko Pupovca izuzetno malo,  jedino što je uspjela proširiti mržnju protiv Hrvata u tjedniku Novosti koji se očajno loše prodaje i kod Srba.-izjavio je srpski špijun Lazarević tijekom svjedočenja na haškom sudu.

Najopasnije je postojanje Biroa Krajine u Beogradu. Biro kojeg financira vlada Srbije, ima resore kao ministarstvo, ponaša se kao vlada u izbjeglištvu i čeka trenutak ponovnog stvaranja Velike Srbije i vraćanje vlade u izbjeglištvu nazad.Ta činjenica našim predsjednicima uopće ne smeta. Kao sukreatoru vanjske politike prema Hrvatskoj;  postojanje politike ekspanzije prema hrvatskom teritoriju,stvoren je Biro Krajine. Vlada srpskih terorista u sjeni. Iako bi gašenje toga biroa bilo krucijalno za bolje odnose Srbije i Hrvatske nitko ne poteže to pitanje. Savo Štrbac kao kordinator svih inicijativa u svezi krajine ima izuzetnu podršku u ovom birou za svoja djelovanje protiv Republike Hrvatske. Iz tog kruga zla je izašla teza, kako su Hrvati pokatoličeni Srbi i najveće srpske izdajice.

Nitko još do danas nije izvršio pritisak na Srbiju preko institucija EU-e u svezi gašenja tog biroa. Gotovo je nevjerojatno koliko se malo polaže pažnje oko ovoga slučaja. Ulaskom Srbije u EU-u , još će opasnost biti veća za Hrvatsku, postojanjem ovog biroa. Iako iz toga biroa stalno izlaze inicijative u svezi obnove krajine kao srpskog teritorija.  I samo financiranje tog biroa je indikativno, država ga financira iz  osvajačkih razloga. EU-a nije okrenuta prema zastarjeloj politici osvajanja teritorija na ovaj način, te je biro u Beogradu otrovna bočica  i velike opasnosti za naš prostor.

Nedavno iz toga biroa četnik, presjedavajući krajiškog igrokaza Linta napao generala Glasnovića.

NEKADAŠNJI ČELNIK SAO KRAJINE M. LINTA DIJELI LEKCIJE GENERALU GLASNOVIĆU

U njegov zagrljaj je pobjegao nasilnik Busić, poznat iz afere sa našom policajkom, kojoj je prijetio, te nakon toga pobjegao u Beograd da bi zaštitio svoje verbalno i pravno nasilje. Linta ga prima kao heroja. U to vrijeme  predsjednik tzv. vlade krajine Ležajić piše prijeteće pismo  predsjednici Kolindi Grabar Kitarović i POA konačno izlazi na teren, povezuje specijalni rat Busića, Linte i Ležajića sa terenom Banovine. Ležajić i Linta su poznati banijski teroristi za vrijeme rata, a sad kontinuirano siju sjeme zla preko lokalnih nasilnika i osoba u financijskim problemima, a koje vrbuju za izazivanje ekscesa. Prijetnje predsjednici su shvaćene ozbiljno, a sama akcija je morala doći po sili zakona jer se radi o zaštiti osobe prve kategorije zaštite, te se oduzimaju mnoge kompromitirajuće stvari iz kuće samog Busića. Pozivi telefonom od Busića su kontrolirani i dva najčešća broja  zvana su od dožupan Rkman i Milorada Pupovca.

BUSIĆ KOJI PROGONI POLICAJKE PO BANOVINI POBJEGAO JE U SRBIJU KOD ČETNIKA M. LINTE TRAŽITI ZAŠTITU

Nakon ovih saznanja POA odlazi i korak dalje… saznaje da  na terenu oko Vrginmosta lutaju srpski emisari, plaćaju lokalno stanovništvo da četničkim provokacijama uznemiruju suživot. Najviše takvih je otkriveno u zaseoku Slavsko polje, na što lokalna policija ne reagira, jer je glavni krim policajac u postaji Vrginmost  policajac Dugošija, sin srpskog teroriste i kapetana tenkovske jedinice Sao Krajine. Kako doznajemo otac Pavo Dugošija, srpski terorist danas zaposlen kod Klemma često odlazi u Beograd po instrukcije baš u Biro Krajine.

Pretpostavlja se da veza Klema i četničkih veterana za samo pomirenje krenula je baš sa Banovine…

I.D.

HOP