MILORAD DODIK I PUTINOV BLISKI PRIJATELJ S. Gljadelkin NATJEČU SE U KUPOVINI NEKRETNINA OPATIJE I ISTRE

0
3801

Bila je to razmjena mišljenja na akademskoj razini, porazgovarali smo o osobnim iskustvima koja smo prolazili, a spomenuli smo i par detalja koji nisu za javnost. Pola sata smo razgovarali jedan na jedan i mogu samo pohvaliti njezin pristup – hvalio se “akademik” Ivan Pernar nakon razgovora sa predsjednicom. Izuzetno je bitno da predsjednicu pohvali ovaj akademik. Svi vi koji ste završili fakultete očito ste budale, jer je Pernar ulaskom u Sabor na račun 10000 naivaca i budala, sam sebe proglasio akademikom.

I dok naša predsjednica gubi vrijeme s lokalnim akademikom, Opatija i Istra jako su zanimljive lokacije za kriminalca i sadašnjeg predsjednika opljačkane Republike Srpske, Milorada Dodika. Lukavi Milorad je u kupovinu nekretnina poslao svoga bratića koji, kako doznajemo, ovih dana harači po Opatiji i kupuje sve što stigne kako bi oprao Dodikov novac nastao na lopovluku. Konkurenciju u kupovini mu radi jedino Putinov blizak prijatelj Sergej Gljadelkin (Ruski investitor Sergej Gljadelkin kupio je na Zagrebačkoj burzi 99.570 dionica Hidroelektre i tako postao najveći pojedinačni dioničar s udjelom od 15,96 posto što je ove godine doveo 34 posto vlasništva. Ruski milijarder Sergej Gljadelkin u Hrvatsku je došao 2004. godine kada je osnovao tvrtku Titan građenje. Većinski je vlasnik građevinske tvrtke IGH-a, nedavno je u okviru konzorcija Avenue Grupe dobio natječaj za realizaciju razvojnog turističkog projekta Kupari vrijedan 100 milijuna eura, a projekt barske ceste u Crnoj Gori preuzeo je baš od IGH-a).

I dok ruski klaun u Saboru i novopečeni akademik Pernar progoni masone i NATO, Rusi i srpska mafija sve pokupovaše…,  za to vrijeme srpsko-bošnjačka mafija u BiH progoni 640 Hrvata u svezi rata u BiH i trudi se svim silama rastjerati preostale Hrvate iz BiH, a svoju zaštitu traži upravo Dodik kroz rusku vojnu silu s kojom organizira vojne vježbe. Za nagradu Rusi i Srbi mogu kupovati po Hrvatskoj što žele…

HOP