OBJAVLJUJEMO VEZE SINČIĆA, PERNARA I MARGETIĆA SA PROČETNIČKIM I VELIKOSRPSKIM POLITIČARIMA U SRBIJI

0
46265
Neopisivi skandal na twitteru bivšeg savjetnika Ive Josipovića. Dejan Jović na dnevnoj bazi preko twittera na sva zvona hvali srpske ruskokolonaše iz Srbije, u jednom tvitu i srpsko-muslimanski savez protiv Hrvata u Bosni. Veseli se srbočetničkim spodobama u CG, slika se na predizbornom ručku u Zagrebu u restoranu s Pupovcem, veliča masnobradog vladiku Porfirija, srbijanskog velikosrpskog kandidata za UN Vuka Jeremića, u svakom komentaru ismijava Hrvatsku, a marljivo broji hrvatske kune na računu. Uz to taj eks savjetnik Jove Josipovića se sam nudi mlađem sinu četničkog zlikovca Vojislava Šešelja, dakle Aleksandru Šešelju za suradnika, komentatora i stručnog konzultanta za politička pitanja i preporuča mu svoj sajt Politička misao u Zagrebu.
Bitan regionalni igrač u čitavom lancu je Branko Dragaš, po struci ekonomist, izraziti rusofil i ekonomski analitičar. Dragaš je Srbima preko radijskih valova slavodobitno obznanio iz njegovih tobože pouzdanih ruskih izvora da su velike sile tajno dogovorile podjelu interesnih sfera u Evropi, pri čemu bi u njegovim vlažnim snovima sve zemlje bivše Jugoslavije od Triglava do Đevđelije trebale bez pogovora pasti pod političku i ekonomsku rusku zonu utjecaja i moći. Zaluđeni Branko Dragaš uvjeren je isto tako kako je Rusija u stanju vojno poraziti cijeli svijet. Ne zna Branko Dragaš da su Ruse i Moskvu gazili ne samo Napoleonova i Hitlerova vojska u francuskim i njemačkim pohodima na Rusiju, nego mnogo puta prije toga i Poljaci, Šveđani, skupa s Nijemcima u Drugom svjetskom ratu u Moldaviji i Rumunji. Mongoli i Tatari su uništavali i spaljivali Moskvu, ali Branko Dragaš, Margetićev i Pernarov srpski politički uzor, tvrdi i dalje da je ruski vojnik nepobjediv i najjači u povijesti ratovanja. Ratko Dmitrović, također uvjeren u nadnaravne sposobnosti ruske vojske i ruskog nadčovjeka u Putinovim ratnim filmovima za dječji uzrast, još nije stigao izvijestiti svoga prijatelja Branka Dragaša da je propustio prije tri dana nazočiti skupu u Ruskom domu u Beogradu, gdje je ruski velesposlanik u Beogradu Čepurin samo za probrano srpsko-rusko društvo političkog prijateljstva iz obostranog koristoljublja, cijelu večer elaborirao gostima okupljenim u Ruskom domu u Beogradu kako su se Rusi teškom mukom i krajnjim naporima uspjeli u XVI stoljeću osloboditi poljskog ropstva. Rusi su bili pod vlašću Poljaka, a Moskva je bila do 16. stoljeća poljski grad. Naravno,Čepurin nije na proslavu zvao poljske uzvanike iz njihovog veleposlanstva u Beogradu. Čudno je samo kako poziv nije stigao na adresu Dejana Jovića, Šešeljevog četnika u Zagrebu, još uvijek uposlenog na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i uredniku Političke misli, kvazipolitičkog portala iz Zagreba, po političkim shvaćanjima nimalo daleko od NSPM ( Nove srpske političke misli ) velikosrpske orijentacije iz Beograda.
Glavni urednik Tabloida Milovan Brkić, u čijem tjedniku redovito piše ekonomske kolumne Branko Dragaš, a povremne političke komentare Domagoj Margetić kao vanjski suradnik, po zvanju je armirač betona, desetljećima politički cinkaroš beogradskoj policiji. Tamo mu je kao špijunu najveća preporuka bio izučeni kurs sovjetske političke špijunaže, budući je Brkić od daleke 1977. kad mu je bilo 25 godina počeo u Beogradu špijati za SSSR pod vodstvom Leonida Brežnjeva, te i sad u veleposlanstvu Rusije uživa punu potporu Rusa u ime i prijašnjih, ali i sadašnjih političkih zasluga za Ruse. Njegovi, od reda rusofilski novinari u redakciji Tabloida nikad nisu napisali niti jednu negativnu vijest ili dali bilo kakav loš komentar o ruskoj unutarnjoj i vanjskoj politici, jer izravno ovise upravo od svojih ruskih mentora i političkih sponzora iz Moskve. Prema tome, gdje je Branko Dragaš, tu je ne samo Domagoj Margetić, nego i Dragašev i Margetićev zajednički prijatelj i Vučićev omiljeni politički analitičar Branko Radun.
Taj Radun je izvorno davnim korijenima posrbljeni Vlah, baš kao i Dragaš, ali obojica glume najveće Srbe i tako su i prihvaćeni u Srbiji, onako kako su se Srbima i lažno predstavili i što bi narod rekao prodali za etničke i političke Srbe. Domagoj Margetić koji je idol i Pernaru i Sinčiću, jer ga obojica stavljaju kao svoga uzora na facebook profilima svojih stranica je u Beogradu čest gost debatnih emisija u kojima je obično zajedno s Dragašem i Radunom u studiju. Tu je i njihov standardni džoker Boris Malagurski koji ih često u triu poziva u goste u svojoj autorsko emisiji “Revolucija” da komentiraju aktualne političke teme. Nađu se tu često kao gosti i Lazanski, Vučićević i njima slični mamlazi i bilmezi. Od ranije znamo da je Sinčiću Malagurski jedan od političkih favorita, a eto blizak je ujedno i Sinčićevom i Pernarovom uzoru Domagoju Margetiću.margetić partizanmargetić u haljini
NA SLIKAMA DOMAGOJ MARGETIĆ
Nadalje, Andrej Fajgelj iz Novog Sada je politički favorit i za Branka Dragaša, očito jednog od velikosrpskih prosvjetitelja i plaćenicima Srba i Rusa Pernaru, Sinčiću i Margetiću, je jedan od najbližih političkih suboraca i istomišljenika u Srbiji i Vojvodini Borisu Malagurskom. Opet, Boris Malagurski ima i svog politički aktivnog velikosrpskog rođaka, novinara Dejana Malagurskog u Subotici. Piše za Subotičke novine. Sinčić preko facebooka otvoreno podupire četnički pokret DF (Demokratska fronta iz Podgorice) uz njihov propratni slogan “Mi ili on” (adresiran tim riječima i porukom Đukanoviću uoči nedavnih izbora). Ivan Vilibor Sinčić blizak je i novinaru podgoričkog tjednika Monitor, suradniku Vijesti iz Podgorice i beogradskog Nedeljnika (tjednika koji je objavio nedavno izmišljeni intervju s Donaldom Trumpom) Marku Milačiću. Taj Marko Milačić u svemu na svome facebook profilu u političkom smislu podupire što je vezano za promociju i afrimaciju veliksrba u Crnoj Gori. A, sad glavna karika koja povezuje Sinčića i srpske teroriste iz Srbije:pernar-ceto
na svome facebook profilu Stefan Stamenkovski, lider Zavetnika iz Beograda, nekad aktivni član Šešeljeve SRS, također propagira DF iz Podgorice i njihov slogan “Mi ili on.” Vrlo hrabri i smjeli novosadski portal Teleprompter.rs prije tri dana je objavio ekskluzivnu vijest da je tročlano izaslanstvo Zavetnika iz Beograda predvođeno liderom Stefanom Stamenkovskim bilo na hitnom političkom raportu u Moskvi kod Putinovih ljudi. tema razgovora bilo je samo rusko političko “ribanje” Srba što nisu skupa s Trećom Srbijom iz Novog Sada (stranka Andreja Fajgelja i Miroslava Parovića) uspjeli svrgnuti silom s vlasti režim Đukanovića. Znači, Sinčić (da li mu je srednje ime Vilibor ili je potajni Srbin Velibor iz Karlovca ostaje još zagonetno), šuruje s onima koji idu na politički raport kod Putina radi loše obavljenog posla.
sincic-i-protaI prije završnog rezimea nešto i o glavnim facebook  poveznicama Ivana Pernara i Ivana Vilibora Sinčića. Dakle, neki od linkova Ivana Pernara su i slijedeći: Ambasada islamske Republike Iran u Sarajevu, Bashar – Al – Assad, Palestina, Nasr TV English, Svi smo mi Palestinci, Julian Assange, Balkan anti – imperialist movement, Ruski vjesnik, Sahar Bosnian, Imam Sayyid Ali Khamnei, Palestine solidarity campaigne United Kingdom, Israel is a terrorist state,Syrian Republic, Bashar – Al Jafari, Syria report, CCTV, Israel terrorism in Palestine, Imam Khumayni.  The Palestinian Evo i glavnih Sinčićevih favorita: Hashem – Al – Ghaili, Andrej Briščik (Slovenac i glavni Sinčićev stranački čovjek od povjerenja u Istri), Information Center, Slobodni Dalmat, Marko Milačić, Domagoj Margetić…
pernar-s-majicom-putina
Zadnja uhićenja pripadnika HVO-a u Orašju ovako je komentirao general Hrvatske vojske Željko Glasnović:
Očito je da su ova uhićenja tempirana iz bizantinskih krugova iz Beograda u suradnji s ruskim tajnim službama i rehabilitiranim četnicima.
Ima indicija da je koordiniran dogovor bošnjačkih i srpskih tajnih službi u provedbi etničkog čišćenja hrvatskog naroda.
U toku rata su vodili tajne pregovore o razdjeli etnički očišćenoga teritorija.
 Dragan Ilić
dopisnik iz Beograda
HOP
pernar-i-damir-niksic
Pernar i Damir Nikšić danas na Palama, glavnom gradu umobolnih srboslavena