Turci pokupovali hotele u Dubrovniku i marine po Zadru, Rusi banke i naftu

0
4642
Turci pokupovali Dubrovnik Rixos hotele i najelitniji u jezgri grada Palace, Dogus grupa (Turska grupacija) okupirala Zadar zahvaljujući domoljubu  Kalmeti, koji je sigurno dobio na poklon baklave. Kupili su Turci marinu Sukošan,  zgradu Maraske u Zadru. Bolje Rusi i Turci nego naši iseljenici, to je politika naših udbaških vlasti.
U turskom vlasništvu su još dva luksuzna dubrovačka hotela.
Rixos Libertas je dio grupacije Rixos Hotels koja ima hotele u deset zemalja Europe, Azije i Bliskog istoka. Vlasnik hotela The Pucić Palace je istambulski poduzetnik Onur Emil Ibrahim Uzel, koji u svojoj zemlji nema gotovo nikakvih dodirnih točaka s hotelijerstvom, pa je upravljanje hotelom u dubrovačkoj staroj jezgri prepustio profesionalcima na čelu s direktorom Arijanom Hadžovićem.
Najezda turskih sapunica na privatnim televizijama navješćuje nam novih 500 godina turskog carstva, pa je logično da jača otpor političkih izdajnika prema EU. Sada više ličimo na tursko-srpsko-rusku kasabu. Imamo turske sapunice, srpske pevaljke i ruske banke… a državu nam vodi drug Pupovac…a branitelje nam progone muslimani i Srbi po BiH. Otvoren je lov na Hrvatsku i Hrvate. 
HOP