ŠEŠELJ SLAVI ‘POBJEDU’ U VUKOVARU I PRIJETI KNINU

0
5267

Ljudska gnjida Vojislav Šešelj, koji je 15.11.1991. godine dogovorio sa majorom Šljivančaninom pokolj na Ovčari, danas slavi oslobođenje Vukovara na srpski način.

seselj-majica-trumpOva srpska nakaza koja ne zna niti govoriti, a kamoli izgovarati pravilno riječi uključio se u bol oko genocida nad Vukovarom na svoj prostački način, koji se uvriježio u srpskoj politici. Mržnja prema Hrvatima još jedno se pokazala u svojem debilizmu.

Ovog monstruma Haag pušta iz pritvora kako bi izazavao ratne sukobe i prikrio pljačku nastalu u ex Jugosalviji. Ova komunistička nakaza je stvorena u radionicama kumrovečke škole, baš radi prikrivanje pljačke njegovih naredbodavaca. Zadatak ove nakaze je uvijek isti, širenje mržnje, kako bi neki od pljačkaša u susjednoj državi ispao domoljub, to što JE Pupovac u Hrvatskoj, to je Šešelj u Srbiji, spasioc lopovluka za vlastitu korist.Vukovar2

Zbog toga ovu gnjidu treba detektirati, a samo luđak može slaviti pokolj civila među kojima je bila i Ružica M., trudnica ubijena na Ovčari.

HOP