Ekstremist Obradović u Skupštini Srbije:’ Mi iz Dveri imamo najbližu političku suradnju sa Živim zidom’

0
1621

Kompletan tekst upravo je objavio novosadski news portal Teleprompter.rs. Ali, nije samo srbijanski uobičajeni cirkus od sprdnje s parlamentarizmom taj koji raskinkava Pernara i Sinčića. Tu su još dvije karike koje sam istražio preko interneta. U Beogradu postoji anarhistički pokret izvjesnog politologa iz Kragujevca Milenka Srećkovića, izrazitog rusofila. Njihov sajt je Pokret.net. Dvaput su gostovali u Zagrebu i tamo se 2012. i 2013. susretali također sa teškim rusofilima usred Zagreba. Oni imaju preko you tube kanala i snimke tih susreta u Zagrebu. Opet se u cijeloj priči kao karika povezivanja s Rusima javlja ime Branka Dragaša, čovjeka glupaka i prostaka Bogoljuba Karića, koji ga je još početkom devedesetih i lansirao u ruske ekonomske i političke vrhove.

Tu je i otkriće o čovjeku iz sjene Zavetnika. Ovaj cirkus Pernara s Obradovićevićem javno hvalisanje o srpskom vojvodi Pernaru usred srbijanskog parlamenta je flagrantni dokaz da je Ivan Pernar ništa drugo nego četnik.

Mislim da bi nakon ove današnje Obradovićeve izjave Pernaru trebalo odmah uzeti zastupnički imunitet u Saboru i pod hitno ga po kratkom postupku procesuirati, jednako kao i Sinčića.

Tu samo još slijepac ne vidi o čemu se tu radi. Pernar i Sinčić su kompletni veleizdajnici hrvatske države i hrvatskog naroda i otvorene i neskrivene sluge srpskih četnika i njihovih zajedničkih ruskih gazda iz Moskve.

Pismo čitatelja iz Srbije

HOP