PUTIN KAO I PERNAR OPTUŽUJE HRVATSKU ZA ETNIČKO ČIŠĆENJE U OLUJI, DOK SRBI PERNARA NAZIVAJU VOJVODOM!

0
2585

Hrvatska gotovo dvije godine pomaže Ukrajini slanjem opreme za policiju, liječenjem vojnika, ali i prijenosom iskustava o mirnoj reintegraciji okupiranih dijelova pod kapom MVP-a. Isto toliko dugo i hrvatski premijer Andrej Plenković, tada kao predsjednik Odbora za pridruživanje između EU i Ukrajine, zagovara prijenos hrvatskog iskustva Kijevu, no indikativno je da je “tek” jučer iz Moskve stigla oštra kritika zbog “miješanja” u ukrajinsko pitanje. Ustvrdili su da je cijena hrvatske reintegracije svog teritorija bio progon 250 tisuća Srba u operacijama ‘Bljesak’ i ‘Oluja’. Sličnu optužbu ruski je MVP iznio i lani kad su ustvrdili da je u Hrvatskoj čak 30.000 Srba u posljednjih 19 godina prešlo na katoličanstvo te optužio Hrvatsku za neprocesuiranje zločina iz mržnje – piše Večernji list.

Kako to izgleda na našem terenu? Rusija je unovačila klauna Pernara da širi rusku propagandu, napada SAD sa Saborske govornice i širi antisemitizam. Potpuno iste riječi izlaze iz usta ovog pokvarenjaka o etničkom čišćenju za vrijeme Oluje, kao i iz usta Putina.

per-izdajapernar-s-majicom-putina

Uz Ruse i Srbi plješću svom novom vojvodi Pernaru. U Hrvatskoj Pernar postajr izdajnik, dok u Srbiji Pernar postaje vojvoda od Velike Smrdije. Rusko srpski plan izlazi na vidjelo baš preko tog pokvarenjaka i najveće političke kurve u nas. Naš naziv za kvislinga je pernarizam. 

vojvoda-pero-kurton

Prije nešto više od godinu dana, ruska diplomacija je Hrvatsku prijavila za jačanje fašizma nakon bezbroj članaka o pozdravu “Za dom spremni”, iniciranom na portalu Dnevnom, baš bliskom ruskim političkim krugovima. Postojala je svojevremeno čak i inicijativa vlasnika Dnevnog da otvori nakon Beograda i rusku poslovnicu portala. Iz toga je razvidno da je baš taj portal huškao na taj način pozdravljanja, a koji je ruska diplomacija okarakterizirala kao ustaškofašistički pozdrav i time je Dnevno odradio dobar posao za rusku diplomaciju. Kako bi se što više pisalo o tom pozdravu, urednica A. Krmek često je puštala ustaške koračnice u redakciji, kako bi inspirirala novinare, a cilj je bio sasvim drugi; stvoriti temelj za progon hrvatske politike. Rusi se time poslužuju kako bi ucjenom ovladali hrvatskim tržištem potpomognuti udbaškom mafijom koja je pokrala zemlju privatizacijom i pljačkom banaka.

Jedan od vodećih desničarskih novinara koji je isto u svojim emisijama danonoćno raspravljao o tom pozdravu također se sastajao s ruskim investitorima oko kupnje Z1 televizije. Uskoro ćemo izaći i s videom koji će šokirati mnoge domoljube, poglavito jer će cijena izdaje biti prevelika. Još prije dvije godine smo objavili tko je je Pernar, a danas krećemo u daljnje objave o pravom naličju naših političkih “ikona”. Njihov cilj je jasan; izbaciti Hrvatsku iz EU i NATO-a, kako bi postala lakši plijen ruske političke elite, a Srbima bi se za nagradu osiguralo komadanje Hrvatske, čime upravo Putin prijeti.

HOP

OTKRIVAMO KAKO SU PERNAR I PLENKOVIĆ IZDALI HRVATSKU