U LOKALNOJ BIRTIJI ‘SRPSKI CASTRO’ SVAKODNEVNO DRŽI POLITIČKE MITINGE, SPREMAJU LI NOVU TRAKTORIJADU?!

0
4982

Nakon silnih afera u Vrginmostu i okolici, srpski narod krenuo je u obrazovanje svoga kadra. Škole ionako rijetko tko je pohađo, te su odlučili školske klupe zamijeniti sa stolicama u lokalnog birtiji, jer ih pomisao na školu i sam izgled učionice pretvara u frustrirane tipove, a zna se kako  Srbi  se najbolje osjećaju kao ugroženi. Srpska učionica i birtija  zove se D&D i vlasništvo je lokalnog SDP-ovca.

Predavanja o povijesti održavaju se u birtiji od 8.00h do 11.00h.

Uči naša nacionalna manjina sve o Austro-Ugarskoj, Turskoj, Jugoslaviji. Uglavnom o “slavnoj” srpskoj prošlosti iz usta lokalnog automehaničara . Priučenog mehaničara.

Petar Bekić zvani Pero drži političku nastavu za srpski puk u odijelu, ne daj bože imati kravatu, jer je to hrvatski znak prepoznavanja. Šešir je na glavi povijesnog mehaničara da ne bi silna pamet pobjegla iz glave.

Misli Bekić kada se može jedan obični falsifikator i švercer iz tramvaja Ivan Pernar baviti  geostrategijom, što se jedan mehaničar ne bi mogao baviti srpskom povijesti, oprostite istorijom. Do sada je jedina povijest u njegovom životu bila gdje je prolio staro motorno ulje iz garaže, ali sad i on poput silovatelj i prevaranta Milana Busića ( kojeg je zvala srpska omladina Che Guevara po Beogradu, dok i njih nije prevario) postao je srpski prosvjetitelj .

Narod vrginogmosta  prozvao je Peru Fidel Castro jer kada Pero laprda gluposti o povijesti govori traju satima, ni muha se ne čuje u birtijetini,a  sam Castro jedino je laprdao više od Pere.

Srećom gazda jezda od birtije ograničio je laprdanje povjesničara Pere na satnicu do 11 h ujutro. Vjerojatno jer se Pero toliko zapjeni da mora past koja piva za hlađenje upaljenog mozga. Pero je zapravo ovoj sdepeovskoj partizaniji komesar za dizanje morala, nakon što je ekipa skužila da im Milorad crni Pupovac malo ili ništa ne daje, a vile miloradove niču ko gljive.

Svaki dan njihov Milorad više obilazi  bankomate nego “ugroženi srpski narod”, pa se narod organizirao na povijesni ustanak iz birtije nakon političkih lupetanja lokalnog Castra. Dođe li i srpski silovatelj i Che  Busić u birtiju biti će svašta, mogao bi biti pravi ustanak, jer Che za razliku od povjesničara zna pronaći i oružje, pa kada tome dodamo rakiju brlju, šubare, Srbi bi mogli dobiti kompletni starter pack,još samo fali svakome po jedan traktor u slučaju strateškog povlačenja…krajiski

Kako kraj lokalne policije prolazi rad na crno usred bijela dana, nije niti čudo da za ovaj cirkus lokalnog prosvjetitelja zadanji doznaju. Na slici je pravi Castro i debeli prasci Tito i Dolanc, sa ruskim šubarama, pa nek povjesna elita iz Vrginmosta procjeni čiji je Castro veća faca. Još da nabave predavača bravara na crno, imao bi Vrginmost predsjednika države..

HOP