PERNAR OHRABRIVAO PSIHIČKI RASTROJENOG ČOVJEKA DA SE BACI SA ZGRADE

0
4168

Objavljujemo dva komentara koji jasno govore o tome da Pernar ne bira sredstva kada je cilj njegova vlastita samopromocija, baš kao što ne poštuje nikakve norme pristojnosti, niti barata osnovama ljudskosti. Još onda kada je postojala stranka SP (Savez za promjene), preteča današnjeg Živog shita, Pernar je na jednom javnom skupu “outao” čovjeka kojemu je prijetila deložacija kao homoseksualca bez njegova pristanka i protiv njegove volje, govoreći o njemu usprkos tome što ga je dotični više puta upozorio da prestane narušavati njegovu privatnost u javnosti.

“Pernar je prije par godina nagovorio (slučaj obitelji Pavić ,deložacija u Splitu) njihovog sina da se popne na zgradu i prijeti samoubojstvom, te ga ohrabrivao i uzvikujući sve to snimao kao da je na zabavi, drugim riječima poigravao se rastrojenim čovjekom. Sreća da je policija spriječila tragediju, i čovjek sišao sa krova. Zar još postoje ljudi koji se dive i podržavaju tog jeftinog glupana koji se igra s ljudima?”

“Što se tiče ovog komentara i spominjanja Centra za socijalnu skrb to su već koristili (živozidaši) u najgorem mogućem obliku. Radilo se o djeci iz Nazorove, zapravo njihove podružnice u Selskoj. Teška manipulacija sa jednim štićenikom i višednevno uznemiravanje štićenika i djelatnika. Za mene je to bila točka na njihovo postojanje.”

pernar-nagovarao-na-suicidpernar-soc-skrb

Pernar je postao vrlo opasan vođa luđaka u Hrvatskoj i kao takav, sjedi u hrvatskom Saboru. Kako drugačije objasniti da Pernarovi sljedbenici nazivaju korisnicu pučke kuhinje i socijalno ugroženu osobu koja ga je jučer premlatila štiteći svoje dostojanstvo – profiterkom i plaćenicom?!

HOP