NAŠI SE GENERALI SVI ODJEDNOM KUŽE U NAFTNI BIZNIS,A VRDOLJAK JE OKRIVIO FAŠISTE ZA BROJ ‘HNS-OVIH’ UHLJEBA U ‘HEP’-u!

0
3424

Sabor, moderni cirkus za zabavu primitivnih masa. Učionica za lopovluk i ulazak u vlast.

Predsjednik HNS-a, stranke aferaša danas je poput Pupovca iskoristio “fašiste” u Saboru da bi obranio uhljebljenje svojih partijaša u HEP-u, prema antifašističkom aferšu Vrdoljaku zvanom afera transformator prozivka uhljeba HNS-a zaposlenih bez natječaja u HEP-u je slična prozivci građana od fašista (1939-1945 godina) i poziv je da uhljebe netko ubije?  Ili će biti ubijen nepoznati otkrivač njihovog lopovluka? Pita se Vrdoljak Shakespeare u sabornici.

Uglavnom i za uhljebljivanje HNS-ovaca krivi su fašisti. Andreju Pupovcu ugrožava položaj glavni ustaša u Hrvatskoj, prepoznat jer ne jede Pionir čokoladice, Dražen Keleminec. On je toliko razvio ustaštvo protiv Andreja Pupovca, da mu niti Milorad Plenković više ne može pomoći. Keleminec postavlja svoje spomenike HOS-ovcima i tako poništava one četničke i to mora znati cijela Srbije. Čisti masakar spomenicima. Fašizam koji je došao i do vrdoljakovih uhljeba u HEP-u. Boji se antifašista Vrdoljak da Keleminec ne postavi spomenik HNS-ovim uhljebima u HEP-u.

INA je našla spasioce. Naši generali Kotromanović, Gotovina, Čermak okupljeni oko najgoreg premijera u povijesti države, slučajnog Milanovića spasiti će INA-u. Po uzoru na SSSR, najviše o naftnoj industriji znaju generali. Otkud im lova? Sprema se za jadnu INA-u nova oluja, možda će ova INA imati račun sa OiB-om, kada ova sadašnja opljačkana nema?

Naši bi generali mogli postati izvozni proizvod, jer ih samo u Širokog brijega ima više nego u nekoj EU državi, a kako je čin generala znak da se isti kuže u naftu, BP, Shell, OMV čekaju u redu da zaposle naše generale, kako bi i cijena nafte porasla.

Dubai se više neće tako zvati, već Chermakovina. Texas će prestati postojati kao država u SAD-u i zvat će se Kotromanovich, a predavač na Harvardu bit će Zoran slučaj Milanović, čovjek koji je postao konzultant nakon što je proglašen najgorim premijerom unije. Luka Mišetić diže milijune eura godišnje na arbitrazi Ina-Mol, u hotelu Internatonal ima firmu Globalosa, a sad je i Milanović tamo otvorio konzultantsku firmu, već duže je plan Čermaka, Žužula i ekipice naftna kompanijica nova…slučajno su oni postali spasioci Ina? Sad bi otkupili Inu? *Predobro. generali naftaši? Ovo je gore nego u SSSR u. Strategijom se bavi Pernar, naftom generali i Milanovic, najgori premjer u povijesti. Tako ljudska glupost raste u Hrvatskoj, kad već ne može BDP.

Državni odvjetnik uz silnu korupciju se šetka po gradu, kupuje grincajg na Dolcu, ispija kavice u centru i ne boji se za život, a ispituje kriminal u zemlji. Svaka čast. Netko manje hrabar vozio bi blindirani auto i nosio pancirku, ali on to ne mora jer glavne slučajeve drži duboko zakopane u ladici i poput kviska vadi aktualnoj političkoj vlasti kad treba. Oni koji misle da ga politička mafija drži u kućnom pritvoru nije istina, viđen je na placu kak se cjenka za sinčićeve batate. 

Pernar je izgubio imunitet jer šara po gradu Sesvetama. Ne zato što je ilegalno uključivao struju, ne zato jer je falsifikator, čak niti zato što je vrijeđao svevišnjeg Hanžekovića, već zbog sesvećana. I sve loše se događa u Sesvetama po njega. Tamo mu nije prošla skupština, tamo je ulovljen u šaranju… Možda bi bilo dobro u Sesvete preseliti i Sabor?

HOS je svemu postao kriv. Prvo su udbaši pobili u ratu HOS-ovce, kako bi udbašija u miru pokrala državu, a sada su krivi i kada im netko postavi spomenik. Narod više voli zvijezdu po našim medijima, Batu Životinju i bitku na Neretvi. Spomenik HOS-u ne treba, oni su oslobađali Hrvatsku, trebaju oni sa crvenom zvijezdom,pa normalno, zvijezdom su opljačkali stanove, tvornice, banke, pobili narod i to nazvali oslobođenjem. Zvijezdom su klali po Vukovaru, stvarno nam treba ta zvijezda, neophodna je. Kako će inače Pupovac opravdati svoju krađu proračuna? Jednostavno čovjek kaže ja sam antifašista i zastavnik Orepić odmah zna o čemu se radi; smrt fašizmu, sloboda narodu, sloboda lopovima u prijevodu…

Hrvatska bi mogla izdati franšizmu i za moderne promjene prezimena, tako iz Srbina postaneš židovska manjina ili Hrvat i broj Hrvata se poveća u medijima u nedogled…Zoran Šprajc više nije Jovanović, Furio Radin je odmah Talijan, Robert Jovanović je sada Podolnjak, general Čermak isto ljepše zvuči, a tek sad odlikovana od predsjednice kontraverzna Esma Golubić je postala Marija Slišković…ipak najkomičniji je Goran Beus, koji je prvo pokušao biti židov, pa se skrasio kao Nijemac, iako mu se pokojni otac zove Edhem Tiro, inače ovaj “Nijemac” je lobist turskog kapitala i predsjednik Hrvatsko-Turskog prijateljstva. Baš čudno da su Turci angažirali ovog “Nijemca”… na našim telkama šibaju turske serije, neki voditelji već nose bradurine na tim telkama i svi zajedno očekuju da će Hrvati postati uz te serije, ćevape i burek Turci, oprostite Nijemci koji govore turski.

Svaka sličnost sa stvarnim likovima je slučajna, kao što i ovi slučajno rade narod budalama.

HOP