UDBAŠIJA ANGAŽIRALA SRPSKU NARODNJAČKU GABORESKU KARLEUŠU ZA SVAĐU SRBA I HRVATA

0
2324

– Volim kad nam Hrvatska dijeli lekcije o tretmanu nacionalnih manjina dok tamo masovno lome ćirilične table. Slatki mali fašisti, bući bući bu – napisala je Jelena Karleuša, srpska čovječa ribica.

Jelena Karleuša je kći bivše voditeljice Divne Karleuše i beogradskog policajca Dragana Karleuše. U estradu došla je po udbašiji pa se tako i po nalogu udbašije javila kao veliki znalac politike “regiona” . U spotu za pjesmu “Slatka mala” u kojem Karleuša pleše sa transvestitima, kao i “Upravo ostavljena”, u kojem se vidi razapeta kao Isus Krist, a na fotografijama objavljenim u tabloidu “Svet”, Karleuša ljubi križ i stavlja ga među noge.

U jesen 2010. izazvala je veliku pažnju svojom kolumnom za beogradski Kurir u kojoj je podržala beogradsku Paradu ponosa, a nakon čega je stekla status gej ikone.

Kaže još ljetos za “Kurir” luđak i bolesnik Šešelj u srbijanskom Parlamentu:”Ljudi, evo pokazujem vam faksimil tajnoga dokumenta  CIA o Ivici Dačiću. Ovdje stoji da je počeo glumiti Europejca kad su ga još 1993. skrivenom kamerom snimili kako se pederiše u jednom skrovitom mjestu u Beogradu.” Za Dačićevo pederisanje već četvrt stoljeća znaju i sve srbijanske službe sigurnosti, jer su po riječima, isto tako osvjedočenoga srpskoga toploga brata Vojislava Šešelja, još od doba njegovoga zeničkog zatvroskog “Zenica bluza”, znali da i Dačiću, kao i Šešelju, bridi guza kao morska meduza.
S obzirom da su i Vučić i Vulin istoga kova, nije ni čudo što je Srbija kao država u svijetu politike na glasu kao prava prodavačica ljubavi, te malo očijuka sa Zapadom, malo više s Istokom. Sve u svemu, kompletna srbijanska politička prostitucija, a doma i vani, ovisno po potrebama srbjanskih voždova i neopjevana politička manipulacija. Čini se da ovaj pederluk srpskih voždova je inspirirao obožavateljicu gay populacije.
Očito je mala karleuška čovječja ribica inspirirana tekstom našeg dopisnika o homoseksulanim sklonostima srpskih četnika brže bolje sve Hrvate proglasila fašistima…
Svi obožavatelji male četnikuše u Hrvatskoj dobili su veliku pljusku, kao i njen dizajner iz Rijeke, jer svi su Hrvati fašisti za ovu četnikušu… a iza svake četnikuše uvijek stoji udbašija koja želi dva naroda posvađati, kako ne bi na red došao komunistički lopovluk.
Zato i postoje crveni četnici od Vuka Draškovića nadaljev(tajnik najveće komunjare Špiljka) i ovakve narikače inspirirane turskim melosom, koji je ostao nakon 500 godina nabijanja na kolac i prvenstva prve bračne noći dominantan sve do današnjih dana, jači od bilo kojeg srpskog narodnog melosa… Komunisti u svim zemljama se trude uništiti tradiciju i stvoriti svoje roblje.
Srbija rasprodana Arapima (najjači prijevoznici i aviokompanija), Turcima i Rusima prijeti Hrvatskoj preko svojih poturica…
HOP