NAROD VIČE ‘ZA DOM SPREMNI’ KAO OTPOR SRBIZACIJI DRŽAVE I DAJE JASNU PORUKU IZDAJNICIMA

0
3639

Već godinama traje rasprava o pozdravu “Za dom spremni”, koliko je on hrvatski, a koliko ustaški pozdrav, ali on se stalno ponavlja na stadionima i širi po facebooku poput bujice. Socijolozi i psiholozi ne znaju odgovor na to pitanje, a komunisti zadojeni mržnjom poput Zorana Pusića ili Vesne Teršelić divljaju u prvim redovima sa svojim komunističkim objašnjenjima kako je hrvatski narod fašistički. Nekome izvana to izgleda isto tako jer informacije koje izlaze iz Hrvatske kontroliraju komunisti i njihovi potomci. 37 portala u Hrvatskoj kontroliraju informacije, njihovi članci izlaze u svijet, a većina su komunistički, gotovo 80%. Ponavljajte za svaku činjenicu laž 30 puta, postati će istina.

Što je zapravo istina? Pozdrav danas u Hrvatskoj nema veze s fašizmom, već je otpor komunistima, srboslaviji i bujanju četništva. Narod jako dobro vidi, a vidi izdajničke vlade koje su predale vlast bez ispaljenog metka velikosrpskoj kliki umreženoj preko UDRUGA koje pljačkaju naše porezne obveznike. I tu se stvorio otpor.

Ljevičarsko -komunistički pokreti se kote kao stoka, a nitko ne pita zašto država izdvaja tolika sredstva za njih. Srpsko narodno vijeće na štetu drugih manjina ima zagarantiran ustavni status i osigurana sredstva. Srpska crkva u tuđoj državi ima status vodeće pravoslavne religije, dobiva ogromna sredstva, iako u Srbiji ne dobiva niti dinara za djelovanje i nakon svega, zadojena četništvom, radi protiv Hrvatske, države koja za nju izdaje ogroman novac.

Zato se pozdrav u Hrvata razvio na ovaj način. Rade nas budalama, kradu, prijete i žele veliku Srbiju. Pupovac stalno odlazi na konzultacije u Beograd, a Plenković takvu lopinu i niškorist drži u vladi, što je narodu više dojadilo.

Stanimirovića nekada i Pupovca danas, dva dokazana četnika držati u vladi može samo totalni idiot. Plaćati SPC iza koje se krije četništvo, a sama religija kao takva čak je zakonski upitna, a kamoli da je zakonski i ugovorno preciziran odnos hrvatske države i srpske religijske zajednice, jer je ugovor Ivice Račana i srpske crkve nezakonit! Njima mi dajemo vodeću ulogu pravoslavlja u Hrvatskoj i tako širimo četništvo, koje još i plaćamo?! Koji je to idiotizam. Narodu je dosta političkih idiota i sve više se čuje za dom spremni, narod želi braniti državu stečenu u krvi i prodanu Srbima u miru. Hrvatska je kolonija srpskih fašista i ubojica Vučića, Nikolića i ostale bagre. Vučić je urlao u Glini da to nikada više neće biti Hrvatska, Nikolić je ubijao po Hrvatskoj, posebno u selu Antin, Šešelj je dogovorio 2 dana prije pokolja na Ovčari sam pokolj. Na čelu Srbije je bagra ubojica i zločinaca, a nama sole pamet!

Takva bagra ubojica danas vlada Srbijom i takvima lopov i niškorist Pupovac dolazi na dogovore. Protiv tog ljudskog ološa Pupovca je čestiti i domoljubni Srbin Nenad Vlahović podnio čak 5 kaznenih prijava za kriminal. Samo sa bankomata je bez pokrića ljudska ološ M. Pupovac podigao 2 milijuna kuna. Takva ološ financira protuhrvatske udruge s našim novcima, jer Hrvatsku vode izdajnici i idioti. Takva ološ priča o ustašama iako je rođen u kraju četničkih zločinaca, a oba su mu brata sudjelovala u ratu protiv Hrvatske zajedno sa svom tom Vučićevom i Nikolićevom bagrom. I takav čovjek je od povjerenja hrvatske vlasti. Lopov i varalica okružen osuđenim kriminalcima poput Saše Miloševića, običnog dilera droge.

On je sramota srpskog naroda, a Nenad Vlahović je ponos tog naroda. Čestit, skroman, iz ugledne obitelji, a ovaj Pupovac je kurvar koji plaća svoje ljubavnice našim novcem. Pupovac zadojen mržnjom, je potpuno odvojio Srbe od hrvatske države, smanjio ih na minimum, a sebi osigurao pljačkanje državnog proračuna na taj račun, na račun mržnje i getoizacije.

– Što ima u moje ime Pupovac  govoriti o Jasenovcu? Mojih 11 članova obitelji je završilo u Jasenovcu. Ali u meni nema mržnje prema Hrvatima. Ne potežem ekstremna pitanja za svoje političke bodove. I 10 Hosovaca je poginulo u Jasenovcu. Nije nitko pitao zašto su poginuli i protiv čega su se borili. Ako su poginuli da bi mi imali danas državu to treba poštivati, a ne da se njihova smrt danas politizira. Čujem isto da “ugroženi” Pupovac traži zaštitu, jako osiguranje, meni ono ne treba, jer; kako si sijao tako i žanješ – a to vjerujte nema veze sa nacionalnom pripadnosti – rekao je Nenad Vlahović.

Ante Prkačin ispred HOS-a je pametno predložio da se ploča ne dira, jer je to minimum poštovanja prema poginulima, koji su ginuli pod tim znakovljem za Hrvatsku. HOS uz sve ekstremne epitete oko njih nije radio zločine, već su nad njima radili zločine komunistički rukovodioci naše države.

Radnička fronta, komunističko leglo obožavatelja komunističkih ubojica stavilo je svoj transparent ispod spomen obilježja. Kada trune kapitalizam – smrdi na fašizam, piše ta bagra prevaranata koja crpi novac za mržnju prema Hrvatima iz proračuna hrvatske države.

Lažljivci i potencijalne ubojice koje propagiraju komunističke ubojice lažu o sastavu kapitalističke elite. Redom su sve komunisti. Končar, Todorić, Gregurić, Stern, Linić, Jurčić, Luković – vladari su ove države, mnogi su opljačkali državu kako bi danas dobro živjeli… nema tu ustaša u vlasti. Nema ih niti u Saboru, ali RF progoni ustaše. O čemu vi pričate? Pa i čovjek koji je postavio ovu ploču – Ante Đapić je imao crvenu knjižicu. Danas glumac ekonomske desnice Slavko Kulić bio je predavač u kumrovečkoj školi.

Sve je crvena banda pokrala i danas progoni “ustaše” nastale za vlastite potrebe, ali svi se pribojavaju huka sa tribina “Za dom spremni” koji ih upozorava da su predugo pljačkali hrvatski narod i glumili spasioce. Ovaj za dom spremni znači da je narod ponovo spreman braniti svoj dom, a ne zazivati Pavelića. Dosta je ovome narodu Pupovca, Lekovića, Margetića, Pernara, Teršeličke, Pusića, Beusa, Linića, Gregurića, Valentića i sličnih likova, koji izvrsno žive upropaštavajući državu…

Raspravlja se o pozdravu u medijima i politici kako se ne bi razgovaralo tko je pokrao banke, čija je ustvari Zagrebačka banka, tko je opljačkao Plivu, Podravku ili INA-u i tko su ratni profiteri.

HOP