DOMOLJUB NIKOLA KOVAČEVIĆ UPOZNAO PAPU SA STRAŠNIM KRIMINALOM U HRVATSKOJ

0
3094

Svoj pisani ISUSOV PUT ISTINE završavam sa pismom Svetom Ocu Papi Franji – Francisco.

Na moju žalost, do današnjeg dana, nisam dobio ni protokolaran odgovor zahvale od Svete Stolice, što je uobičajena praksa u pisanom načinu komuniciranja.

Ne mogu se oteti dojmu, da naši „ dobročinitelji i spasitelji „ nemaju prstiće u sprečavanju odgovora.

Stručne analize gospodarskog kriminala
Stručne analize gospodarskog kriminala NIKOLA KOVAČEVIĆ

Predmet: VAPAJ HRVATSKOG NARODA

 

HVALJEN ISUS I MARIJA, SVETI OČE PAPA FRANJO,

 

Uvidjevši kuda ide ovaj svijet, BOG Vas je poslao da ispravite nepravdu, koja vlada svima nama. Sotona je ušao u čovjeka, koji se izrodio u svirepo biće, koje misli da može opstati samo pohlepom, gramzivošću, bahatošću, nekulturom i pravom da se igra sa sudbinom ljudi.

 

To je posebno izražajno na prostorima LIJEPE NAŠE DOMOVINE HRVATSKE.

Kao iskreni domoljub, katolik i čovjek koji ne može biti sretan, ako su svi oko mene nesretni, poštujem i vjerujem u Boga i tri svetinje: OBITELJ, DOM I DOMOVINA.

BOG mi je podario Obitelj i Dom, ali ne i sretnu Domovinu, zemlju prava i pravednosti, sretnu zemlju sretnih ljudi.

Bez obzira tko je na vlasti u RH, HDZ-e  ili SDP-e, hrvatskom vladaju TEHNOMENADŽERI i bivši „ udbaši i kosovci „, koji su ovom napaćenom narodu oduzeli sve, što se stoljećima s mukom i odricanjem gradilo. Ovo je njihova a ne naša HRVATSKA. Postali su, na nepošten način ( kako je rekao „ uvaženi zastupnik „ Sabora RH, Vladimir Šeks –  „ Privatizacija je provedena NEMORALNO, ali po ZAKONU „ uz moj dodatak: Zakonu kojem su, među ostalima, bili autori on i dr. Jakša Barbić ) vlasnici svega, materijalnog, kulturnog i općeg društvenog blaga.

Ostali smo poniženi i obespravljeni, bez poznatog ponosa i časti. Zavladao je ponovno strah i šutnja, nebriga za drugoga, dok je meni relativno dobro.

 

Sve više uviđam razlog, zašto hrvatski narod sedam stoljeća nije imao svoju državu. Živimo sa izjavom, velikog hrvatskog domoljuba, BRUNO BUŠIĆ, od 1975. godine: „ Osloboditi ćemo se svih vanjskih neprijatelja, a onda slijedi najteže razdoblje, borba SAMI SA SOBOM“

Ipak, kao umirovljenik, koji je cijeli svoj život radio časno i pošteno, profesionalno i odano,

( imao sam građansku hrabrost da pisanim putem upozoravan na štetnosti u kompaniji  INA i društvu – ministri, Vlada RH, Sabor RH, predsjednik RH ) vjerujem da će Vaš glas doći do Hrvatske. Glas koji vraća povjerenje u pravdu i pravednost, i uz Božju pomoć ispraviti grešku iz 1995. godine, KADA  SMO  DOBILI  RAT  A  IZGUBILI  PAMET – izjavio dr. Anto Kovačević. Vratiti ugled i dostojanstvo svakom čovjeku, a osobito našim hrabrim hrvatskim dragovoljcima i braniteljima iz Domovinskog rata, koji su najzaslužniji da imamo samostalnu, nezavisnu Republiku Hrvatsku. Oni nisu ginuli i borili se za ovakvu Hrvatsku ( bio sam jedan od ponosnih logističara u nacionalnoj naftnoj kompaniji INA, zadužen za urednu opskrbu tržišta naftnim derivatima, posebno Ministarstvo obrane RH i policiju, od 1990. do 1997.god.)

već za ostvarenje stoljetnog sna svih Hrvata, zemlju blagostanja, radnih i poštenih ljudi, koji će Božji dar ( sunce, zemlju, more, rijeke i jezera, naftu i plin ) iskorištavati za dobrobit čovječanstva.

U vjeri u Boga, nadi za sretniju budućnost i ljubavi među ljudima, primite iskrene čestitke za Vaš ROĐENDAN ( 17. prosinca ), uz srdačan pozdrav od mene. Dao Vam BOG dobro zdravlje, dug život i puno sreće u nastavku uspješne borbe za jednakost i pravednost u svijetu.

 

Uz Vaš blagoslov, biti ću još čvršći i jači u ustrajnoj borbi za pravdu i pravednost, samo sa jednim ciljem – BUDIMO SVI JEDNAKO SRETNI.

 

S ponosom ističem, da sam sa suprugom Nevenkom, sedamnaest godina skromni donatori za

OBNOVU ZAGREBAČKE KATEDRALE.

Vaš skrušeni i odani sljedbenik

Nikola Kovačević, dipl.oec.

Mali ali iskreni domoljub, velikog srca

 

ZA HRVATSKU UVIJEK

BOG I  HRVATI