DRAŽEN KELEMINEC KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA KOPRIVNICE

0
2280

Koprivnica , 03. 02. 2017.

MEDIJIMA

Obavještavam medije da uz podršku predsjednika Gradske organizacije A – HSP-a Alena Želimorskog i predsjednika Županijske organizacije Koprivničko – Križevačke županije Milana Bingule,   odlučio sam se kandidirati  za gradonačelnika Koprivnice.

  1. godina bavim se politikom, član gradskog poglavarstva Koprivnice bio sam od 1997 do 2001. godine i stekao veliko iskustvo.

Zašto se kandidiram za gradonačelnika Koprivnice ?

Moja ideologija je pravaška na načelima Oca domovine dr. Ante Stračevića , a to su državotvorna načela i socijalna načela. Vjerujem da će moj socijalni i razvojni program prepoznati  desni i lijevi birači Koprivnice te dati mi povjerenje na izborima.

Upravo na socijalnim načelima bazirat će se moja predizborna kampanja. Koprivnica je nekada bila jako gospodarsko središte sa tisućama radnih mjesta. Srce Koprivnice je naša Podravka koja je stvorena da zapošljava i razvija Koprivnicu i Koprivničko – križevačku županiju.

Danas to nije tako. Samo u zadnje četiri godine vladavine SDP –a  i Zvonimir Mršić otpušteno je  1500 radnika, zatvoren je Mlin, zatvorena je prerada mesa i prodan Studenac.

Danas se Podravku gleda samo kao stvaranje dobiti , a žrtve su radnici. Kao gradonačelnik Koprivnice želim okrenuti politiku i stvoriti da je Podravki glavni cilj poslovati pozitivno i stvarati i zapošljavati tisuće novih radnika. Na taj način stvorit ćemo bogatu Koprivnicu, Koprivničko – križevačku županiju i Hrvatsku.

Kao kandidat za gradonačelnika Koprivnice,  biračima ću prezentirati „ strategiju masovnog zapošljava i stvaranje zlatnih i bogatih sela podravine i prigorja „

Mojom pobjedom na izborima zaustavit ću odlazak Hrvatica i Hrvata  iz Hrvatske, omogućiti im egizstenciju i stvoriti uvjete za danji razvoj Koprivnice, Koprivničko – križevačke županije i Hrvatske.

SDP,  Koprivnicom vlada 16. godina, vjerujem da su istrošeni i da su izgubili povjerenje koprivničanaca. Moja koalicija bazirat će se upravo na  onima  koji su razočarani u politiku, na one koji su izgubili radno mjesto, na one koji danas rade u inozemstvu, na umirovljenike i mlade.

Da ne vjerujem u pobjedu ne bi se kandidirao za mjesto gradonačelnika Koprivnice, zato Dražen Keleminec nudi promjene, nudi borbu za častan i dostojan život.

Moj kandidat za zamjenika gradonačelnika je poznati dr. Vladimir Bedeković , a mjesto drugog zamjenika ćemo naknadno objaviti.

DRAŽEN KELEMINEC KOPRIVNIČKI ROBIN HOOD , KOPRIVNIČKI GRADONAČELNIK !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

 

 

 

 

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

Koprivničko – križevačka županija

predsjednik , Milan Bingula