Kolinda potukla srpski čobanluk Šešelja i Vučića, SAD stale uz Kosovo i Hrvatsku

0
7882

“Republika Hrvatska je imala strašan oslobodilački rat i Sjedinjene države ne insistiraju da Republika Hrvatska u slijedecih 10 godina zadovolji participaciju os 2% od svojega BDP-a.
Sjedinjene države u Republici Hrvatskoj imaju puzdanoga partnera i učiniti će sve, da Republika Hrvatska ima svoje ratno zrakoplovstvo”-rekao je ministar SAD-a, James Mattis.

trump2Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kosova kanë marrëdhënie speciale dhe miqësi të përjetshme. Sot kam pranuar një letër urimi nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump, për nder të nëntëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Ne do t’i ruajmë përjetësisht marrëdhëniet speciale me SHBA-në. -napisao je na albanskom Hashim Thaçi.

Sjedinjene države Amerike i Kosovo imaju posebne veze i prijateljstva zauvijek u životu. Danas sam primio pismo čestitke od predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trumpa, za dan neovisnosti Kosova. Mi ćemo zauvijek zadržati posebne odnose sa Sjedinjenim Američkim Državama.-Hashim Thaçi

Državljani Srbije Nemanja Ristić (43) i Predrag Bogićević (47), osumnjičeni za terorizam u Crnoj Gori, uhićeni su u petak uhićeni su u Beogradu i Kragujevcu po crnogorskoj tjeralici.

Crna Gora ih sumnjiči da su organizirali kriminalnu skupinu koja je na dan izbora 16. listopada, navodno, planirala upad u Skupštinu Crne Gore te uhićenje i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Đukanovića kako bi na vlast dovela oporbeni savez. CRNOGORSKI TUŽIOC OPTUŽUJE RUSIJU ZA OVAJ ČIN.

Ovi pobrojani događaji tresli su zemlje regije, dok su prosrpski i proruski mediji pisali svoje priče.

Jedan od medija je pisao kako su SAD izgubile inters za zemlje regije, kako i Hrvatska mora plaćati savezništvo u NATO savezu, da je hrvatska predsjednica vodila potpuno krivu politiku, a ruski veleposlanik u Hrvatskoj Azimov samo što nije otvorio svoju kolumnu u Večernjem listu, te je  jedan dan prijetio ukidanjem pomoći bankarskog lobija u Rusiji, a drugi dan ju nudio…bilo je sve to komično gledati.

Nedavno su Rusi preko srpskih zločinaca na vlasti Vučića i Nikolića htjeli slanjem vlaka na kojem piše “Kosovo je Srbija” započeti rat sa Kosovarima, pa su krenuli u Crnu Goru kako bi srušili inkriminiranog Đukanovića ( istina da u Crnoj gori možeš sudjelovati u politici jedino ako si član mafije) i na kraju su sa slovenskom vanjskopolitičkom bijedom Erjavcem i srpskom stranom smišljali kako srušiti hrvatsku vlast. Erjavec je prijetio svojom balvan revolucijom u turizmu ako hrvatska ne prizna rezultate korumpirane komisije o arbitraži. Sve te diplomatske svinjarije otrpila je predsjednica, pa i i činjenicu da debeli prasac i kriminalac Dačić, debilnog pogleda  zove zajedno sa Vulinom našeg ministra vanjske politike ustašom.

Iz toga se svakako da isčitati da je Hrvatska jako bitna geostrateški na ovom području, što naši vrli stratezi ne vide, jer su odavno stavili ruske naočale. Jedino što se može od njih determinirati je sklonost Rusiji, bili oni tzv. domoljubi ili lijevi jugonostalgičari. Zašto? Jer je većini zemalja ex Jugoslavije Rusija garant pljačke vlastitog naroda.To Rusija ne skriva. Bogoljub Karić vratio se iz Rusije u Srbiju nakon velike krađe naroda, a mediji ga predstavljaju kao sponu sa Trumpom. Čestitka Kosovu pokazala je koliko su zločinci Nikolić i Vučić u krivu, a Šešelj potpuni vanjskopolitički duduk u tome slučaju. I novci hrvatskih poduzeća i države skriveni su duboko u Rusiji…

Tri srpska čobana,  njihovi Saša, Tin i Keđo, Šešelj, Nikolić i Vučić slika su i prilika zemlje koju predstavljaju, strašno se plaše Vuka Jeremića, velikosrbina sa stilom na ovim srpskim izborima. I dok “politički analitičar” Petrović u Beogradu trabunja o izvrsnom političaru Šešelju, a naši mediji slave sastanak Lavrov -Kitarović, treba otvoreno priznati da je plavuša napravila iz vodećih čobana srpske politike budale i demantirala vic o plavušama. Prosrpski mediji u Hrvatskoj strašno su joj zamjerali što je prije inauguracije obilazila svoje veze u SAD-a, sada se vidi koliko je to bio dobar potez.

I sasvim je jasno zašto su predsjednicu Hrvatske toliko napadali “hrvatski mediji” u tome trenutku u svezi njenog putovanja. U tom trenutku jačanja odnosa sa SAD-om ruski brod se već dobro nasukao, a uhićenja crnogorskih pučista na teritoriju Srbije govori da je američki utjecaj u Srbiji znatno veći nego ruski, koliko god retorika srpskih čobana na vlasti zavarava narod, dok ga uredno kradu.

Hrvatskoj na čelu Srbije Vuk Jeremić je puno opasniji od Vučića. Vučić je jedan lopov udružen sa poludjelim čobanom Šešeljom, koji nikada psihički nije završio svoju traumu silovanja u bosanskom zatvoru. Od tada divljački širi mržnju. Strašan lopovluk nad srpskim narodom od strane vučićevih čobana mediji brane stigmom prema Hrvatima, Hrvati su svemu krivi. Spomeneš Jasenovac i možeš u miru krasti. Ipak vremena se mijenjaju i četnički čobani u Srbiji više nisu toliko u modi, jer imaju iste brade kao isilovci, da se malo našalimo i suvremeni četnici poput Vuka Jeremića kucaju na vrata.

Da je Nikolić bio protukandidat, Jeremić bi svakako pobijedio. Ovako sve je moguće, svemogući Vučić koji je dojadio svima protiv Jeremića kreće na izbore. Bilo kako bilo obojica će se suočiti sa gubitkom Kosova i tužbom za genocid iz BiH koju će ovaj puta BiH sigurno dobiti. Sada iza tužbe stoje Saudijska Arabija i SAD-e kako bi pritisli Srbe u BiH da prestanu sanjati Veliku Srbiju. Uđe li Crna Gora u NATO ostat će Srbi bez đetića i drugog oka u glavi, a onda i Vojvodina postaje problem. Ovoj destabilizaciji velike Srbije pomogla je i naša predsjednica, uporno gurajući svoj plan. U tome planu ima mjesta za suradnju sa Rusijom, ali se zna tko je saveznik, bez obzira što joj neki zamjeraju vezu brata i ruskih privrednika. 

Rusija je na ovom prostoru grdo pogriješila vezivanjem uz Srbiju, pozivajući se na slavenstvo i pravoslavlje. Čisto povijesno neznanje postkomunističkih rukovodioca, koji nisu čitali djelo ruskog znanstvenika A. Majorova Velika Hrvatska. Nisu pratili niti rad SPC, crkve ogrezle u kriminal, skrovište srpskih zločinaca, a koji su postali srpsko svećenstvo.

1945. godine srpski partizani poubijali su svećenstvo hrvatske pravoslavne crkve predvođene  ruskim poglavarom HPC-e, taj detalj je ruska politika zaboravila, predvođena oronulim postkomunističkim veleposlanikom, koji koristi glupe metode u približavanju Hrvatskoj (prijetnje), što itekako šteti Rusiji.

Rusi zaboravljaju 500 godina Turske u Srbiji,  poturčeni i nemaju neke veze sa slavenima, njihovo djelovanje i ponašanje je više slično Turcima nego slavenima, a mržnja prema Hrvatima kreće iz toga vremena, jer su baš Turke zaustavili Hrvati i tako spriječili Tursku i njihove poturice u širenju prema zapadu. Zato tolika mržnja prema Hrvatima iz Srbije i BiH. Kao što su nekada bili sluge Turaka, danas se Srbi skrivaju iza Rusije. Ruska diplomacija u Hrvatskoj angažirala je neradnika i falsifikatora Pernara za svoje ciljeve  i time pokazala ogromnu glupost. Čudi me da još uvijek ruski veleposlanik uživa povjerenje ruske vlasti nakon svih gluposti koje je napravio.

Hrvatska je najstabilnija zemlja regije, iako srpski kriminalci predvođeni M. Pupovcem pokušavaju srušiti njenu stabilnost, ali pljačkom Tesla banke više niti oni nisu uvjerljivi ostatku srpskog naroda u Hrvatskoj, koji uzgred rečeno ima neviđene beneficije, za svoju malu kastu, od koje Srbi većine nemaju baš ništa, kao niti domoljubi od “domoljuba”.

U ovom trenutku Hrvatska politika dobiva bitku sa srpskim čobanlukom, slovenskim kukavicama koji su prodali zemlju ruskom kapitalu i srpskoj politici. SAD su preko svojih službi i stalnih ostavki u trumpovom kabinetu smirili ego Donalda Trumpa i u vanjskoj politici on nastavlja gdje je Obama stao, što je bilo za očekivati, jedino naši mediji i oni srpski koji ujedinjeno rade na provedbi “igmanske inicijative” i nove srboslavije misle drugačije.

Ne može se reći da nije HDZ svojim dijelovima ogrezo u korupciju, ali je činjenica kako je SDP sustavno korupcijom i podržavanjem igmanske inicijative plaćajući udruge takve inicijative, Zorana Pusića, Teršelićku i slične napravio put totalnog uništenja Hrvatske, a preko HAVC-a krađom i snimanjem srpskih pamfleta o zločinima HV-a želio je zatrti domovinski rat, jer za vrijeme njihove vladavine Hribar je  bio neprikosnoveni vladar ove tvornice laži. Filmom “Posljednji Srbin u Hrvatskoj” HAVC je lažirao naslovom stanje u Hrvatskoj i time pokazao da treba zabraniti ovu neprijateljsku organizaciju. Uz svu medijsku i pravosudnu pompu SDP-u izašle su ipak afere Saucha, Pejnović, HAVC, Hribar na vidjelo i potvrdili priču ovog portala prije dvije godine.

Čini se da je unija i tadašnja vlast oprostom Srbima teroristima i ostankom istih nakon rata omogućila SDP-u da dobije svoje glasačko tijelo, jer bi inače propao. Danas je on nukleus svih bitaka protiv zemlje, a komunistička trulež uvučena u HDZ pomaže u tome segmentu. Uz takvu vlast, medije i korupciju narod se ponaša racionalno i brani srž domovinskog rata, ne diže se na ustanke, ne vjerujući nikome, kako ne bi i ovaj puta bio iskorišten za bogaćenje neokomunističke elite.

Igor Drenjančević

HOP