Popis Bugarskih suradnika komunističkog zločinačkog režima možete naći na internetu, a mirovine zbog toga su ukinute

0
2723

Rezolucija Vijeća Europe 1481 (2006) o potrebi međunarodne osude zločina totalitarnih komunističkih režima (engl. Resolution 1481 (2006) Need for international condemnation of crimes of totalitarian communist regimes) izdana 25. siječnja 2006. u Strasbourgu od parlamentarne skupštine Vijeća Europe koja snažno osuđuje zločine komunizma. Zastupnici su osudili zločine, ali su odbacili dati preporuke vladama kako to konkretno učiniti.

“Skupština parlamentaraca iz 46 europskih zemalja ujedinjeni u rezoluciji izražava da su ta djela nasilja uključila individualna i kolektivna pogubljenja, kao i smrt u koncentracijskim logorima, izgladnjivanje, deportacije, mučenje, ropstvo, prislini rad i druge oblike masovnog psihičkog terora “

U rezoluciji Europski parlament poziva “sve komunističke ili post-komunističke stranke da u svojim zemljama, ako to dosad nisu učinile, ponovo procijene povijest komunizma i svoju vlastitu prošlost, jasno se distanciraju od zločina koje su počinili totalitarni komunistički režimi i da ih osude bez ikakvih nejasnoća.

Komunistička partija Bugarske službeno proglašena zločinačkom organizacijom.

U Bugarskoj otvoreni su dosjei suradnika tajnih službi komunističkih zločinaca. Kao što su kod nas internetski dostupni popisi branitelja kako bi srbijanske poludjele vlasti lakše progonile branitelje, tako u Bugarskoj preko interneta možete saznati sve suradnike tajne službe iz vremena komunizma. Kako je komunistički režim proglašen zločinačkim u Bugarskoj komunisti su izgubili sve privilegije i boračke mirovine, za razliku od nas gdje im  se  klanje i ubijanje Hrvata refundira i kroz mirovine koje primaju  i unuci.

HOP