Plenković se bavi Kelemincem dok mu srpski ekstremist Pupovac izvlači milijune eura iz proračuna

0
7115

Nedjelja je bio dan kada se srpska novinarska elita raspisala o ustaštvu, u tome im je pomogla i neokomunistička lopovska novinarska ekipa… i uvijek ista priča; o fašistima, zlu, ekstremnoj desnici, Kelemincu i AHSP-u. On je ugroza za društvo. Pa krenimo redom. AHSP je stranka koja nema novaca, nema utjecaja u medijima, nije jaka na političkoj pozornici i jedino što je do sada skupila, to je 70 ljudi u crnom, koji čak nemaju novaca niti za jednake odore. 70 ljudi, mnogi ostarjeli, kao što smo danas vidjeli, jedva govore, neki niti megafon nisu znali uključiti, nisu imali glas niti oštro odbrusiti i jedino što su “opasno” rekli je pozdrav “Za dom spremni”.

Na drugoj strani je ekstremna srpska desnica, srpski SDSS, bogata jaka organizacija, država koja Pupovcu daje novac, koji je umrežen sa srpskim udrugama i listom Novosti u kojem novinari imaju ogromne plaće, a neki od njih su polupismeni, umreženi sa srpskom Prosvjetom i Srpskim narodnim vijećem. Svi na godišnjoj razini dobivaju preko milijun i pol eura od države za ismijavanje te iste države, njezine himne, zastave, ustava i naroda te za širenje velikosrpskog nacionalizma.

U Vrginmostu je načelnik iz SDSS-a, njegova djeca su u školi bacila hrvatsku zastavu u toalet, četnička horda je napala policajku, u lokalnoj birtiji se huškalo Srbe na pobunu, iz susjednog sela žele Srbi izbaciti Srbina koji je oženio Hrvaticu. Što od toga rade Keleminčevi ljudi?!

Pupovca sumnjiči bivši suradnik Nenad Vlahović da je pronevjerio preko 1,5 milijuna kuna. Tko može znati koliko je veliki lopov Pupovac? Najbliži suradnici.

Tko je problem Plenkoviću?

Srpska crkva širi četništvo, bivši četnik Malobabić je sad svećenik u Korenici, Plenkoviću! Imaju li uopće srpski svećenici dozvole za rad u Hrvatskoj? Plaćaju li najam na imovinu koju koriste? Plaćaju li PDV na svijeće i ostali crkveni materijal koji donose iz Srbije?  Tko je izgradio pravoslavne crkve? Keleminec je samo igra da se skrene pozornost sa stvarnog ekstremizma na čijem čelu je Pupovac. Idealno je došao u trenutku kada se za kriminal proziva ekstremistu i lopužu Pupovca od strane našeg portala, Nenada Vlahovića i udruge U ime obitelji. Pupovac je uvijek okružen vjernim lopužama, bivšim novinarom HRT-a Sašom Miloševićem (dilerom droge) koji bere 11000 kuna plaće, a nije u stanju dostaviti financijska izvješća na uvid javnosti, te odvjetnicom Slađanom Čanković koja zastupa kapetana Dragana, a poznata je zbog falsificiranja potpisa.

Ako tome dodamo lopuže koji su savjetnici predsjednika vlade, a  koji su upropastili HEP, INA-u, Montmontažu… i tako redom – pa tko normalan može misliti da je Keleminec problem, dok mu ekipa nema niti za pivu, dok ovi “savjetnici” rade što hoće s našim novcem i prijavljuju nas po cijeloj Uniji, dok uredno drpaju naš novac.

37 portala iz Hrvatske daju informacije u svijet. Oni su neokomunističko dno laži. Tako su i danas lagali kako se Keleminec zakleo na vjernost Trumpu. Ne, dao je podršku. To je razlika. Zakleo se na vjernost državi Hrvatskoj. I izrekao nešto što ga prikazalo kao političkog patuljka; on bi  želio izaći iz Unije, pa se time svrstao u onu grupaciju patuljaka koji su protiv vojnog roka u ovoj šizofrenoj situaciji. Sa jadnih 15000 vojnika i 71 crnaca od Keleminca bi trebali  spasiti zemlju prepunu izdajnika i četnika. Dajte najte… Policija se bavi Kelemincem, ali se ne bavi lopovima u politici.

6 kaznenih prijava protiv Pupovca. Koga briga, policija se bavi s “man in black”. Ali nema muda kada Pupovčev novinarčić napiše da katolički svećenici “odjebu”. Još malo pa će nas ta srpska šovinistička ekipa iseljavati kraj ovakve vlasti. Zbog njih su Keleminčeve riječi sve značajnije.

O ustašama. Bilo ih je malo i u Drugom svjetskom ratu, crne odore su nosili jer nisu imali novaca, pa su uzeli crno željezničarsko sukno i napravili odore – crne, ali ne zbog strašnog izgleda. NDH je imala svega 2 postotka imovine u državnom vlasništvu, za razliku od komunističke lopovske Jugoslavije, kradljivice privatne imovine. Danas ustaša nema.

Nezamisliva je i sama usporedba ustaša s Keleminčevim ljudima, uostalom pogledajte fotografije.

HOP