Bankar branitelju potrgao karticu zaštićenog računa, banke odlučile preko reketarskih tvrtki smanjiti dugovanja

0
2960

Banke u Hrvatskoj kako izgleda dosta organizirano su krenule u zadnji udar na građane. Ovrhe, deložacije i u zadnje vrijeme  viša brzina, prodani dugovi građana reketarskim tvrtkama, utjerivačima,  na sve strane siju kaos i strah. Iako u ugovoru nigdje ne stoji kako vam dug mogu prodati, da bi vas neki službenik reketarske tvrtke mogao nazivati u kasne sate, to se događa. I time se utjecalo na zdravlje samo kako bi naplatili ogromne kamate banaka. Ali koga briga.

Banke su odlučile pokazati mišiće nakon što su prvotno propale, pa su ih građani sanirali svojim novcima, kako bi te iste građane banke uništavale visokim kamatama i dokrajčile deložacijama.

Građani nam dojavljuju sa svih strana kako banke prodaju dugove građana reketarskim tvrtkama, a neke nemaju milosti niti prema zaštićenim računima. Tako je jedan branitelj kod austrijske banke doživio da mu pred nosom presjeku karticu zaštićenog računa i isti je poslan na otvaranje zaštićenog računa ponovo. Redovi takvih nesretnika su veliki kako smo se i sami uvjerili.

Banke su odlučile učiniti potez očajnika, koji će ih koštati. Jer svaka sila je za vijeka.

HOP