Zločin bez kazne: Objavljujemo priznanje ubojice hrvatskih časnika i način ubojstva

0
2928

Sjećate se Ivice Rajića “hrabrog viteza ” iz Vareša? Sjećate se hvalospjeva o njemu od strane desničarskih medija u Hrvatskoj? Priče kako mu je sve namješteno? Sve su to vrijeme bili krivi lijevi mediji, kako šire dezinformacije, jer oni su komunisti. Takve gluposti pišu ispod komentara i danas ljudi koji su sebi dali radno mjesto branitelj, dvadeset godina poslije rata, kao što su nekada postojali prvoborci u Jugoslaviji, dok pravi branitelji te strahote drugačije tumače.

Ovaj izdajnik HVO-a je zapovjedio ubojstva barem tri poznata časnika HVO-a, Pecirepa, Dužnovića i Bošnjaka. Neki od njih bili su i časnici SIS-a.

Za zvjerstvo njegovo i izvršioca Vlatka Troglića, Rajić je bio nagrađen skrivanjem u Splitu, na način da je dobio stan i lažno ime u tzv. vojnim zgradama, što znači da se jako dobro znalo gdje se nalazi, a Trogli se posvuda i danas skriva, svoj zločinački mozak.

Zahvaljujući visokim časnicima HV-a i SIS-a, Rajić je uživao 6 godina u Splitu, gdje mu je vjerovali ili ne riješeno stambeno pitanje. O ubijenima i njihovim obiteljima nije se tako dobro brinulo. Brinulo se o prijatelju od  R. Mladića, baš kao što je činjenica kako je putovnica Radovana Kardžića, naravno lažna pronađena iz Dvora na Uni, prilikom njegova uhićenja. Ispričavamo se svim “domoljubima” što smo dirnuli u njihovu “domoljubnu” ikonu, ipak nas je potresla sudbina obitelji časnika HVO-a.

Redakcija portala moli građane ako imaju saznanja gdje se nalazi ubojica Troglić ili imaju bilo kakvu fotografiju zločinca da nam pošalju.

1370

Dajemo na uvid javnosti iskaz ubojice na koji je način ubio hrvatskog časnika Zvonka Dužnovića;

1235

HOP