Otkrivamo kako su tražilice (Google) kontrolirane u Hrvatskoj od neokomunističke elite u zaštiti svoga lopovluka

0
2268

Ako želite pregledati neke članke o izvjesnim osobama primijetiti ćete da  se ne mogu pronaći u vodećim tražilicama kao što je Google, Yahoo i sličnima. Razlog je jednostavan, naši korumpirani političari imaju ekipu odvjetnika koji se brinu o dva segment njihove ličnosti; znači ako osoba nije osuđena, a naše korumpirano sudstvo se svim silama trudi da ih zaštiti, odvjetnici mogu zatražiti brisanje linkova sa vodećih tražilica u Hrvatskoj. Isto tako naše tekstove na tražilici Googla o inkriminiranom Pupovca nalazite u znatno manjoj mjeri nego na tražilicama koje ne dozvoljavaju takav način kontrole, a to su TOR i Duck Duck go, pa vam dajemo linkove za skidanje istih kako bi bez cenzure čitali naš i ostale portaleduck

https://www.torproject.org/download/download

https://duckduckgo.com/

Usporedimo naše članke o Pupovcu preko tražilice Google  i tražilice https://duckduckgo.com/ vidjet ćete ogromnu razliku, jer Google baš na osnovu mogućnosti brisanja članaka, tzv. uredbe o zaboravu ima zaista jedan manji broj člana o Pupovcu, dok navedena tražilica Duck duck go ima 10 stranica naših tekstova o ovom inkriminiranom liku. Iz toga razloga postoji naša tražilic povezana s Duck duck go na portalu kako bi se izbjegla cenzura i nerad korumpiranog pravosuđa.

Svi davatelji internetskih usluga u Hrvatskoj izuzev Tele 2 prolaze i drugu selekciju te kontrolu preko Carnet sustava koji može filtrirati i blokirati pojedine domene kako bi one bile ili slabije vidljive ili nevidljive, te su jedino vidljive stalno preko Tele 2 operatera. To se može zlorabiti u direktnom ometanju vidljivosti portala, koji se bez problema vidi u inozemstvu, jer su takve staljinističke metode neprihvatljive vani. Umjesto Google Hrvatska upišite Google Italija, Njemačka i svi članci su opet vidljivi. Jer za njih ne vrijedi zakon nadležan u Hrvatskoj.

Naša preporuka je svakako koristiti ponuđene tražilice kako bi bili manje nadzirani i u potpunosti imali informacije koje želite, a ako se ponekad ne vidi portal na najpoznatijim tražilicama, portal je sigurno lako dostupan preko ponuđenih tražilica. Lopovske elite prepune novaca ne mogu kontrolirati ovaj oblik borbe protiv cenzure.

uredništvo portala

HOP