Adacta, vodeća tvrtka za implementaciju poslovnih rješenja u regiji, za 2016. godinu bilježi odlične poslovne rezultate

0
1929
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adacta, vodeća tvrtka za implementaciju poslovnih rješenja u regiji, za 2016. godinu bilježi odlične poslovne rezultate. Kako je na brifingu za novinare naglasio direktor Krešimir Mlinarić, u odnosu na proteklu godinu ostvarili su dvoznamenkasti rast, što je u skladu s zacrtanim planovima. Adacta Zagreb ostvarila je u 2016. godini 16 postotni rast prihoda i rast dobiti od 58 posto. Na nivou Adacta grupe također se nastavlja s trendovima rasta te je ostvaren 19 postotni porast prihoda uz porast dobiti od 33 posto.

Što se tiče daljnjih planova, Adacta planira nastaviti jačati svoju poziciju u specijaliziranim segmentima poslovanja te planira značajan prodor u segmentu manjih i srednje velikih tvrtki. Ovo se prvenstveno odnosi na promociju Dynamics 365 rješenja, koje dolazi kao nova strategija Microsofta u segmentu poslovnih rješenja. U očekivanju dostupnosti cijele palete Dynamics 365 rješenja u našoj regiji, Adacta je razvila i tržištu ponudila produkt Adacta Business Cloud, rješenje koje se temelji na Dynamics platformi i sadrži ERP, CRM i BI komponente koje se integriraju s Office 365, a po prihvatljivim cijenama dostupno je svim tvrtkama neovisno o njihovoj veličini. Prvi projekti na tom rješenju uspješno su odrađeni u tvrtkama Deloitte, Penta i Aleta.

U sklopu brinfinga predstavljena je Adactina implementacija poslovnog rješenja u oblaku kojeg su proveli u konzultantskoj i revizorskoj kući Deloitte.

HOP