Domazet optužio Njemačku i Rusiju da stvaraju novu Jugoslaviju s Vučićem na čelu

0
5142

Citat iz Dnevno.hr (Domazet Lošo): ‘Prvo su destabilizirane države poput Afganistana, Iraka i Sirije, sve države na južnom dijelu Sredozemlja, sve do Maroka, a onda su to samo preselili u Europu’, kaže nam Lošo i dodaje da iza svega toga stoje anglosaksonski moćnici kojima je cilj uzeti sve, i naftu i sunce i čovjeka. ‘Oni žele zavladati svijetom’, rekao je Lošo.

Dodaje da je jedini koji im u ovom trenutku remeti planove Vladimir Putin i njegova Rusija koja se digla iz pepela.-tako je u ožujku 2016 godine govorio admiral Domazet, te dodao kako Vladimir Putin brani kršćanstvo.

Naš urednik tada je primijetio kako su Ukrajinci kršćani pa koga u Ukrajini brani to nikome nije jasno, odnosno kako su ovo slične teze Miloševićevima o obrani pravoslavlja. Ove godine prije neki dan admiral govori sasvim suprotnu priču na Z1.

Putin je doveden sa strane, da ostvari ciljeve moćnika, Njemačka i Rusija žele novu Jugoslaviju, a Vučić glumi novoga Tita, što je pogubno za Hrvatsku. Sve ono što smo napisali prije godinu dana, kada se digla velika buka “domoljuba ” protiv nas, jer tada je strateg drugačije govorio, dok smo mi prepoznali ljubav DDR-ovke Merkel i druga Putina na naš račun, da ne govorimo kako je i Orban stao uz Vučića protiv nas, pa se rasplinula teorija o našem spasiocu…

DOMAZET POZVAO NA BOJKOT NATO-a I PRIKLANJANJE RUSIJI

Za razliku od admirala označili smo otkuda kreće opasnost Njemačke prema Hrvatskoj.

Nekoliko tjedana nakon smjene i odlaska njegove vlade, 12. prosinca 2005. godine, njemačka javnost je saznala da je Schröder prihvatio posao u Nord Stream AG, koji većinski posjeduje ruski Gazprom (51%). Sumnje da je kao šef države blagonaklono gledao na Nord Stream zbog vlastite koristi time su bile definitivno potvrđene. Njemački političari svih stranaka ali i ruska opozicija reagirali su na ovu objavu njegovog novog zaposlenja s oštrom kritikom i otvorenim zaprepaštenjem.

BIVŠI NJEMAČKI KANCELAR SCHRÖDER LOBIRANJEM ZA SRBE PRITIŠĆE HRVATSKU

HOP