Puč u Makedoniji je uvod u realizaciju projekta ujedinjenja ex Jugoslavije i Albanije

0
2710

Pristalice pokreta “Zajedno za Makedoniju” upale su  u makedonski parlament vičući “Ovo je puč”. Revoltirani izborom Talata Džaferija iz albanske partije DUI za predsjednika Sobranja, demonstranti su prekinuli sjednicu, nastupio je metež, u kojem su razbijene glave lideru SDSM Zoranu Zaevu i poslaniku te stranke Damjanu Mančevskom, teško je povrijeđen poslanik Alijanse za Albance Zijadin Sela, a povrjeđeno je i više od 100 osoba. Situacija u centru Skoplju je smirena, javio je jutros makedonski MUP, policija je potisnula demonstrante iz skupštine, koji su riješili  noć provesti ispred Sobranja.

Lokalna Al Jazeera Balkans sve je prosvjednike okitila imenom fašisti, očito propagadni rat u regiji raste. Prije par dana i HOS-ove bojovnike poginule u Jasenovcu nazvala je fašistima, te je prenosila isključivo neokomuniste okupljene oko Pupovca kao relevantni izvor s mjesta događanja i tako pokazala svoju “objektivnost”. Upravo takva medijska izvještavanja potiču daljnje sukobe.

U Makedoniji je stanje uzavrelo zbog dva razloga. Prijašnji sukob Albanaca i Makedonaca je kilavo riješen, a tzv. nacionalist Gruevski uništio je Makedoniju korupcijom, te mu zapravo ovi sukobi odgovaraju, jer u protivnom mogla bi nova struktura otkriti veliki kriminal oko njega. Okušani balkanski recept, nacionalizam koristi Gruevski za poništenje izbora, kako bi na ponovljenim izborima dobio potrebnu većinu i sakrio svoj kriminal. 

Gruevski i Mijalkov su, tvrdi Zaev, poptuno okupirali partiju VMRO-DPMNE što se, kako je rekao, vidi iz udomljavanja,  tužioca i sudaca, doktora i profesora.

“Zatrpali su sudstvo, zdravstvo, obrazovanje, javnu i državnu administraciju partijskim kadrovima. Može se vidjeti da su općinski komiteti VMRO glavni prilikom zapošljavanja članova partije, direktora bolnica, direktora škola… Vidi se kako nagrađuju partijske izvršioce narodnim novcem”, naveo je lider SDSM-a.

Inače, u jednom od predstavljenih video zapisa čuje se kako ministrica unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska prijeti otkazima svima koji su iz bilo kog razloga tužili MUP.

Naš pak bugarski izvor tvrdi kako je situacija u Makedoniji očekivana, jer su jugoslavenski komunisti izmišljali nacije i državice koje za to nemaju uporišta. U BiH je izmišljena muslimanska nacija, godinama se prodaje priča o autohtonom bošnjačkom narodu, što je laž, jer je Bošnjak hrvatska riječ za Hrvata iz Bosne, dok su Srbi koristili riječ Bosanci, narod ne može biti vjera, pa se time htjelo sakriti i uništiti hrvatsko porijeklo muslimana, što je i genetski ustanovljeno. Danas je došlo do potpunog apsurda da baš ti muslimani mrze Hrvate . Njihovo porijeklo je Hrvatsko, a mogu se nazvati zbog poturčenosti i Turcima. Kod Makedonaca je slično. Komunisti su izmislili naciju, kako bi poništili Bugarski utjecaj u Makedoniji, povijesnoj bugarskoj provinciji. Izmišljali su nastavak ski u prezimenima, samo kako bi stvorili razliku u jeziku i porijeklu, a sam Makedonski jezik izmišljen je 1944. godine,  zapravo je iskrivljena inačica bugarskoj jezika. Cijela Jugoslavija je jedan loš projekt zapada jer se bazira na velikoj laži. Današnja Makedonija i BiH generiraju sukobe na balkanu jer su jedna velika laž, a velike sile svoje greške žele prikriti unijom Hrvatske, C. Gore, BiH, Srbije, Makedonije i Albanije, stvaranjem novog monstruma, kojim bi potezom svi zavađeni narodi bili u jednoj državi. Barem 40 godina. Do novog velikog sukoba. 

Kaos na balkanu je produkt mirnog promatranja EU 500 godina turske pljačke i genocida prvenstveno nad Bugarima i Hrvatima. Čak milijun Hrvata Turci su odveli u roblje, a milijun poubijali za vrijeme svog vladanja u BiH. Zanimljivo da su baš Albanci bili saveznici Turaka u ratovima protiv Hrvata.

U Crnoj gori pokušan je sličan puč, dok se u Srbiji svakodnevno podgrijava stanje. Preko korupcije vodećih stranaka korak po korak bliži smo realizaciji balkanske unije. Hrvatska je uzdrmana Agrokorom i tako je uništena najbolja ekonomija u regiji.

HOP