SPECIJALNI RAT: Facebook i Google u Hrvatskoj kontrolira neokomunistička ljevica, koja miče desničarske portale s tražilica i mreža

0
17003

Ponukani zadnjim događanjima u našem informacijskom prostoru, te načinom kako ljevica već godinama fabricira  istinu i kontrolira informativni prostor razgovarali smo s više osoba na desnici o kontroli informacija.

Narod. hr  kao portal je izgubio facebook profil, napada se danima gospođa Markić, gadi kroz medije baš pred izbore, jer vodeće stranke se boje kako će njen tim i portal pratiti izbore.

HOP portal uvijek je na udaru prije izbora, pokušava se utjecati na čitanost te se u nekim dijelovima zemlje ne vidi portal, a ako odete na Google Italija, portal se odlično vidi, obrisan je profil glavnog urednika portala Igora Drenjančevića, baš pred izbore.

-Ne znam niti jedan profil ljevičara da je obrisan, poglavito njihovih ekstremista Narodne Fronte i sličnih, niti pojedinačno. Razlog je vrlo jednostavan, ljevičari preko svoga kadra u Google Hrvatska i Facebook Hrvatska kontroliraju i medijski prostor.

U Hrvatskoj samo iz 37 portala izlaze informacije van zemlje, od te brojke čak 28 portala su u ljevičarskim rukama, pa se može pretpostaviti koje informacije dobivaju vodeće zemlje svijet od nas iz naše države. Čudimo se što nas nazivaju fašistima? Pogledajte tko piše takve članke i jasno vam je da takvi novinari imaju infrastrukturu za svoj pogled. Protiv Hrvatske se vodi specijalni rat i kontrola na svim nivoima. Carnet, vijeće za medije, HND sve je kontrolirano od jedne grupacije ljudi, a nije bolje niti sa serverima koji su smješteni u okolici Jastrebarskog i u Prečkom, kojima se upravlja našom administracijom. Mi smo medijski rat s njima izgubili, politički smo podređeni jugoslavenskom projektu.-rekao je za naš portal gl. urednik.

-Potpuno ista situacija je u Beogradu, Vučić kontrolira sve informacije. On je vladar prostora i svaki drugačiji stav kažnjava se na sudu, kao na procesima nekada protiv A. Stepinca. Ljudi se boje misliti svojom glavom i sve češći prosvjedi u Srbiji i Makedoniji, koliko god bili provocirani, oni su i sve veći bijes ljudi, jer narod osjeća kontrolu istine od vladajućih lopuža.-izjavio je novinar Dragan Ilić.

Desnica u Hrvatskoj izgubila je medijski rat, podijeljena i strateški nespremna, pa se sada može vrlo lako dogoditi da neki događaj ne bude čak niti registriran kao događaj, jer su mediji preplavljeni ljevičarima i lažnom desnicom.

Da stvar nije samo kod nas takva govori facebook u SAD-u koji je zatajio teško ubojstvo u Teksasu, a kojeg je facebook totalno ignorirao. Orvelova 1984 kuca na naša vrata.

 

HOP