KELEMINEC: PUPOVAC, HNS I HDZ SVE SU DOGOVORILI, KOALICIJA ĆE BITI POSLIJE LOKALNIH IZBORA DA SE NE UGROZI MRAK -TARITAŠ

0
4619

Na svome fb profilu Dražen Keleminec tvrdi kako će koalicija između Pupovca, HNS-a i HDZ-a zaživjeti poslije lokalnih izbora, a razlog je jednostavan. Koalicije HNS-a i SDP-a u Koprivnici i u nekim drugim županijama te za gradonačelnika grada Zagreba bile bi ugrožene, kada bi članstvo i biračko tijelo saznalo za ovaj tajni plan Vrdoljak-Plenković, a Mrak-Taritaš ne bi imala podršku SDP u gradu Zagrebu.

Koliko ima istine u ovoj teoriji treba tek vidjeti, ali je činjenica svakako da iz svake paštete u medijima iskače Vrdoljak, u jednoj emisiji kuha fiš, u drugoj priča priče o gospodarstvu, novine su pune njegovih zaključaka, a kako vidimo isti se koristi i za rat HDZ-a i Željke Markić, gdje Vrdoljak optužuje Markić da je ona idejni vođa MOST-a i time želi poništiti njen utjecaj na desnicu. MOST je sve bliži podršci Brune Esih i zato je panika u HDZ-u sve veća.

Očito Vrdoljak odrađuje prljavi posao kako bi izgurao Markić s desnice, što je učinjeno i s njenim portalom na Google i Facebooku. Nije jasno zbog čega Vrdoljaku smeta Markićkino biračko tijelo, kada ono nije i njegovo biračko tijelo. Jedino ako riječi D. Keleminca jesu točne onda čeka HDZ veliki kaos.

HOP