Predsjednik stranke HNS-a Vrginmost Hrvatima psuje majku ustašku

0
5358

Dražen Vučetić, koji je za vrijeme rata bio jedan od najekstremnijih Srba, izaziva incidente na području Gline i općine Gvozd. Ako to ne čini on, onda je njegov šogor na sceni, šeta gol, mokri po ulici, a poznat je šogor po napadu na lokalnu policajku za što je bio i osuđen. Bio je to napad na istu policajku koju je prošle godine napao Milan Busić.

busićPisali smo kako je silovatelj maloljetnice, lopov i prevarant M. Busić vrijeđao policajku, divljao po tom kraju, ali sankcija zbog toga nije imao. Znalo se da taj Busić u kući drži i oružje, ali je policija pretresala krivu kuću(!). Nije toliko poznato kako je nasilnik, silovatelj i napadač na policajku bio član stranke HNS. Stranke moralista i “intelektualaca”, čak u jednom trenutku i predsjednik kako tvrdi naš izvor iz braniteljske populacije.

Vučetić na uvježbavanju lokalnog folklora napao je sedam godina staru Lorenu, dijete Srbina Rade Dragića, koji je oženio Hrvaticu. Četnik Vučetić nije samo na tome stao, već je nasrnuo i na oca djeteta R. Dragića psujući mu majku ustašku. Vučetić ne podnosi Hrvate, a niti Srbe u bilo kakvim odnosima prema Hrvatima.

Svoje dijete Vučetić uči od malih nogu toj mržnji, a samo dijete je uslikano sa puškom, te je tim potezom ugrozio život djeteta, jer se radilo o pravoj pušci napunjenoj za lov. S tim fotografijama se javno hvalio na svome profilu, dijete nije skrivenog lica, već svatko može prepoznati dijete i time krši prava djeteta i stvara mogućnost prezira okoline prema djetetu.

HOP