Nakon što je Franjo Gregurić otjerao MOST iz vlade, sada ruši Bernardića u SDP-u, kako bi stvorio lopovsku koaliciju SDP-HDZ-HNS

0
21241

Riječi Bože Petrova da Šeks, Gregurić i Valentić vode državu itekako su točne, kao i činjenica kako su stranke HDZ i SDP njihov dekor.

Zašto?

Kada ste čuli iz usta njihovih zastupnika svađu oko ove trojice? Kada su hrabri Grbin, Bauk ili Maras spomenuli Gregurića? Nikada. Ne spominju ih niti HDZ-ovci. Svi su oni jedna kasta koja od njegovih ideja dobro žive. Baš kao i mediji. Zato se baca drvlje i kamenje po MOST-u, jer se usudio izreći ime velikog vođe. Njih mediji nazivaju bezveznjacima, samo kako bi umanjili rječnik i važnost zastupnika MOST-a.

Ne može se reći da i oni nisu plod nečije kuhinje, jer bivši ravnatelj HRT-a Radman je dao ogroman prostor strančici na HRT-u, a da u to vrijeme nije niti bila u Saboru, u medijima je proglašena drugačijim i trećim putem, dijelovi tajnih službi rade za njih, pa i neki novinari desnice. Ipak dio stranke i pokreta uspio se nametnuti i sada kreće u boj s SDP-om, HDZ-om i HNS-om. Teška borba ako je stvarna, ako je pak fingirana, završiti će na političkoj lomači. Najznačajnije što su napravili je pokazivanje prstom u Franju Gregurića. Čovjeka koji je iz zemlje napravio prčiju.

Ovih dana u medijima su dvije informacije, Hajdaš Dončić iz SDP-a predlaže veliku koaliciju, isto kao i Vladimir Šeks. I time pokazuje pravu sliku: kako je jedan dio SDP-a najobičnija igračka Gregorića. Iz toga tabora predlažu Peđu Grbina za vođu. On je odigrao lukavu igru rušenja MOST-a iz vlade, jer su afere oko INA-e počele previše gušiti glavnu štetočinu INA-e, Gregurića. Otkrivanjem kriminala INA-e pada konačno jugoslavenska menadžerska stuktura, koja je stvorila ovaj nakaradni sustav nakon pada Rankovića, na čelu s Krajačićem. Njegovi puleni danas vladaju.

U medijima se Grbin nametnuo kao vrlo sposoban sdepeovski kadar, a u biti je sposoban biti igračka Franje Gregurića. SDP-ovi poslušnici žele srušiti Bernardića. To je druga bitna informacija. U toj kaši neki predlažu Matića i Glavašević kao vođe SDP-a, ali pravi igrač je Grbin. Bernardića žele srušiti jer je on jedini protivnik koalicije SDP-HDZ. Koalicija dvije lopovske stranke je sve izglednija, pa mediji moraju hitno obezvrijediti Bernardića.

U čemu je gori od Milanovića? Ni u čemu.

Mediji su iz Milanovića napravili ikonu. Seljačina i odurno bahata neznalica za njih je ikona ljevice, koja se redovito klanjala Greguriću. Bio je najgori premijer, uništio je zemlju, njegovi ministri sve su opljačkali preko civilnog društva. SDP je bacio na koljena, mali broj mandata, zapuštena stranka, očajan kadar; Dončić, Opačićka, Ostojić, Glavašević, Maras, Mrsić, a marginalizirani su baš svi koji vrijede. Plaće je dijelio šakom i kapom zaposlenicima poslušnicima SDP-a, lopovske stranke, koja je sve upropastila zajedno s HDZ-om.

Za to je dobio kredit u udbaškoj banci LHB (udbaška banka vezana na famoznu Ljubljansku banku), a njegov brat nema u kojoj aferi nije sudjelovao.

Bernardić je smanjio primanja, racionalizirao i uhvatio se u koštac s velikim dugom stranke. Zato ne vrijedi? U Saboru nije ušao u hajku oko Plenkovićevog ministra. Zašto? Njegov plan očito nije velika koalicija, a s njom prikrivanje kriminala dvije vodeće lopovske stranke. To je opasno po mozgove kriminala.

Dat ćemo vam jedan detalj; stalno se bruji o skrbničkom računu INA-e iza kojeg su skriveni stvarni vlasnici INA-e. Država ga ne želi otvoriti, te otvaranje najavljuje tek za 2018. godinu. Do tada će ispeglati račun i građanima fingirati kupnju ostatka INA-e, kako bi vlasnike namirila našim novcima, a dosadašnji vlasnici nestali bi sa skrbničkog računa. Za takav plan mora se ujediniti lopovska ekipa SDP-HDZ-HNS. Vrdoljak je vrlo blizak Plenkoviću i odrađuje svoj dio prljavog plana, skuplja potpise za opoziv vlade, time je u javnosti protivnik Plenkoviću, a zapravo svi zajedno spašavaju velikog ćaću Gregurića. Zna i on koji je plan.

Obavezno novi izbori (u rujnu) i maksimalna diskreditacija MOST-a. MOST mora postati minoran. Treba ih izbaciti iz Sabora da se ne čuje priča o INA-i, Zagrebačkoj banci, HEP-u i Greguriću. Ne smije se čuti njihov glas. Do izbora preko tehničke vlade pripremit će pakleni plan. Kojem se može suprostaviti samo narod. Na izborima. 

Skretanje pažnje s njihovog plana s vremena na vrijeme napraviti će Aleksandar Vučić, svojim izljevima nacionalizma. I dok ćemo se baviti nacionalizmom, plan će u tišini biti sproveden. Prebogati klaun Pupovac već je izdao taj plan svojom glupošću.

Iako je Milijan Brkić nasjeo na tekst našeg portala, kada smo izrugali Plenkovića, jer mu pokvarenjak Pupovac pred medijima objašnjava kako će izgledati nova vlada, pa je zbog toga oprao umišljenog Pupovca za taj strašan gaf – sam drug Pupi nije previše burno ragirao, baš kao niti Vučić ili Vulin u Srbiji na opaske Brkića, što bi inače redovito činili štiteći prebogatog ugroženog Srbina. U prijevodu: svi su oni ista ekipa. Rade budale iz naroda u regiji, svađaju i siju razdore za svoj interes. Takvima Bernardić smeta.

Marić spašen, a MOST otjeran kako bi Pupovac ušao u vladu i svima tumačio na koji će način rekonstruirati vladu?!

Takvima i MOST smeta. Takvima smeta i dio desne struje u HDZ-u. Oni su opasnost propasti plana. Uglavnom, kraci Gregorićeve hobotnice u regiji veličine su agrokorovih proširenja. Čuva se teren za svoje potrebe. Narodi se svađaju a komunističkih vladari gomilaju bogatstva zajedno.

Među bogatašima u regiji nema ustaša i četnika, samo komunisti, udbaši, kosovci, njihovi doušnici. Tko nije uz njih, on je fašist, zato se čuvajte ljudi koji taj slogan guraju. Oni su dio tog plana. Fašizma odavno nema, komunisti već godinama plaćaju ljude koji oblače ustaške odore i paradiraju po gradu, ima takvih i na Bleiburgu, većinom su njihovi glumci. O tome redovito pišu mediji poput Indexa i za to su dobro plaćeni. Oni šalju svoje hijene da to uslikavaju na takvim skupovima i skupo prodaju u Srbiji, sve kako bi se širila panika dok komunisti dijele plijen u tišini i svima se lijepo smiju.

Igrajte se i dalje ustaša i četnika, a Franjo Gregurić će vam biti jako zahvalan. 

HOP