Marić spašen, a MOST otjeran kako bi Pupovac ušao u vladu i svima tumačio na koji će način rekonstruirati vladu?!

0
12736

Pupovac je izjavio ovih dana kako je MOST želio destabilizirati vladu. Kada to on govori, istina je sigurno nešto drugo.  Koliko je ovaj nakaradni lik siguran u sebe sublimirano je u drugoj njegovoj izjavi; kako će biti rekonstrukcija vlade i veća od očekivane, odnosno kako Plenković neće samo 4 bivša mostova ministra zamijeniti. Prema izrečenom ispada da je Pupovac premijer i odlučuje kada, gdje i koliko će se mijenjati vlada. 

HDZ i njegova klapa spasili su todorićevog pulena Marića po novonastaloj situaciji, kako bi MOST proglasili izdajnicima i u vladu ugurali sigurno Pupovca, a prema svemu sudeći i Vrdoljaka, koji više pak prema njegovoj izjavi ne bi išao u koaliciju s SDP-om jer Bernardić nije dobar vođa neokomunista.

Ispada da su Hasanbegović, Esih, Glasnović i Culej spasili agrokorovog pulena Marića, da bi olakšali Pupovcu ulazak u vladu. Briljantan potez. MOST je lošije rješenje od velikosrbina koji već godinama plindra naš proračun. Sada u vladi imamo tajkunčeka Marića i srpskog tzv. nacionalistu punih džepova. To je bolje od novih izbora?

I na kraju će Hasanbegović biti izbačen iz HDZ-a, jer je na listi B. Esih u Zagrebu. Sjajna taktika.

HOP