HDZ i Todorić-prst i nokat: Javio se Todorić da opravda propast i tako anulira MOST-ov napad na HDZ preko Agrokora

0
5661

Todorić je živ. Oglasio se u Večernjem, 24 sata i Jutarnjem. Danas.  Briljantno je zaključio, kao da mu je sam Tesla otac “kako treba spasiti radna mjesta”. Barem dok ne prođu izbori. Velika briga za radna mjesta gospodina Todorića, nešto kao i briga sabornika Sauche rasplakala je ovu zemlju, ljudi se brinu za radnike, samo što se još ne učlane  u sindikat Agrokorovih radnika.

 

Slučajno se briga Todorića podudara s napadima MOST-a na Agrokor i HDZ. HDZ je odavno postao Agrokor. Samo što još nema “masonski znak” kao Agrokor. Ako HDZ i Todorić do izbora uspiju prodati priču o žrtvi Todoriću, koji je još sedamdesetih vozio bijelu Bubu s šahovnicom na haubi,a koju je vidio uglavnom gospodin Glibota,  puno manje stanovnici Božjakovine, HDZ je spašen.

Todorić je zabrinut za radna mjesta. Ne može biti sarkastičnije. S tom pričom HDZ želi zaokupiti birače pred izbore. MOST je nerazuman jer želi glavu jadnog Todorića koji je nevin ko naša privatizacija. Već je HDZ dokazao pred Sauchom i Škibolom nevinost njegovog ministra Marića, on je super ministar,  on nije znao zašto je u Agrokoru zaposlen bivši guverner HNB-a i njegovoj supruzi otkupljena propala tvrtka od strane Todorića, a još manje zašto je u Agrokoru zaposlena kćer Dinka Cvitana i još vojska drugih političkih uhljeba. Sve je to bilo u afektu. Treba spasiti radna mjesta urla Todorić iz svoga dvorca na megafon kako bi i predsjednica čula na Pantovčaku.

Usput treba spasiti i izbore, da ne bi slučajno netko glasao za MOST, treba glasati za Sauchu, Pupovca, Škibolu i HDZ, jer tko zna u novom sazivu Sabora hoće li jadni Saucha sjediti?! Nedaj Bože novih izbora. Čovjeku treba pomoći i za njegovo radno mjesto Todorić se bori. Sindikalist od kojeg strepi i Sever u svom sindikatu zviždača i mahatelja zastavicama.

Nemojte glasovati za MOST niti na lokalnim izborima, glasajte za HDZ, oni će vam svaku pljačku države razumno objasniti i izvuči iz vašeg džepa novac za sanaciju tajkuna, Superhik je ipak živ i zove se Plenković.

I na kraju će Plenković pokazati snimku s sjednice vlade kao primidžbeni spot za bedake; “kako je on najurio Mostov-ce, da bi spasio obraz Mariću i Todoriću”, nema što, šteta što nije kao izborni spot uvršeten i spot kojim se Saucha brine o Mariću i spašava njegovo radno mjesto. Humanizam na HDZ-ov način u todorićevom cirkusu. Kaže bivši HDZ-ovac Hasanbegović kako je HDZ smrdljiva kaljuža, ne bih rekao, kupao bi se svatko u tom dvorcu, u toj kaljuži na račun poreznih obveznika i brinuo se o radnim mjestima…

Igor Drenjančević

HOP