Otkrivamo ime osobe koja je na Bleiburgu napravila incident s Šeksovim osiguranjem

0
11488

Austrijski novinari portala Vice kamerom su snimali te zabilježili i incident na subotnjoj komemoraciji u Bleiburgu u kojemu im je zaštitar spriječio snimanje. Daljnje snimanje spriječili su zaštitari unovačeni preko zaštitarske tvrtke Bilić-Erić, a samo daljnje snimanje ovog primitivizma spriječio Damir B. I na taj način spriječio još veću sramotu, koju ne zaslužuju žrtve partizanskog pokolja.

Iz pravaških krugova saznajemo da je ustašku kapu u bijelom baloneru nosio Branko Mikulić rođen u Otoku kod Vinkovaca, koji je dugo živio u Francuskoj, a sada živi u Zagrebu.

Kako tvrde neki pravaši on je provokator koji svake godine nosi ustaško znakovlje i radi scene, dok pak Zoran G. tvrdi da se radi o hrvatskom branitelju iz ustaške obitelji.

Mikulić je napao osiguranje Vladimira Šeksa i ušao s jednim od njih u sukob kada je snimljen ovaj kadar. Mikulićevo ponašanje u ovom sukobu nije primjereno dostojanstvenom činu poklona žrtvama komunizma i sada će biti korišteno u  mogućoj zabrani skupa, sukob, tuča a poglavito ustaška kapa koju je nosio, nema veze s vjerskim skupom koji je prijavljen u Austriji.

Vladimir Šeks nekada je bio dio službi kojima je danas interes ocrniti ovaj veličanstveni skup. Naš portal je upozorio prije subote građanstvo na takav scenarij.

Skup na Bleiburgu je prijavljen vjerski skup austrijskim vlastima i kao takav ne može biti zabranjen

HOP