Rat MOST-a i HDZ-a i pljuvanje članstva SDP-a po Bernardiću donosi SDP-u katastrofu na izborima

0
4029

Birači su zaokupljeni dvojicom  ljudi pred lokalne izbore; Petrovom i Plenkovićem, naduti Plenković gotovo se raspukao od objeda plahog Petrova u kampanji. Petrov udara iz dana u dan po HDZ-u, glupi PR HDZ-a dodaje ulje na vatru s snimkom davanja noge u guzicu ministrima MOST-a, te time niti ne shvaća kako još više daje vjetar u leđa MOST-u, jer brani tajkunskog sineka Marića, kojeg javnost ne podnosi, poglavito što je Marić mogao dati ostavku i spasiti vladu. Koliko svima ide na živce rat HDZ-MOST govori veliki uspjeh Keruma u Splitu, koji će vjerojatno dobiti Oparu u mrtvoj trci, jer svima je dosta rata koji bjesni već dvije godine. Direktan i zabavan Kerum je pred vratima starog ureda, on i seka opet će vladati Splitom.

kerum

Taj rat SDP loše je iskoristio. U Zagrebu se zaprljao s Ankom Mrak i pojeo njen sataraš iz Gunje. Mrak sigurno nakon Gunje neće pobijediti Bandića, jer se svi pribojavaju kako bi njen metar kvadrata u Zagrebu koštao više nego u Londonu, kada u Gunji košta gradnja kao u Zagrebu. Drugi segment propasti SDP na izborima nazire se iz čiste gluposti njihovog članstva.

Hajdaš Dončić namjerno pred izbore nudi Mršića kao premijera države i HDZ stranku koalicije. Može li luđe? Čovjek otvoreno kaže ovaj Bernardić ništa ne valja, a s Bernardićem izlaze na izbore. I očekuju uspjeh? PR je za guljenje krumpira. Dončić i kompanija svjesno su uništili rejting stranke. Za ono malo što je ostalo od rejtinga pobrinuo se Bernardić svojim suludim ponašanjem na pozornici lokalnih izbora. Često diže “pesnicu” u zrak, kao titov udarnik i ispada krajnje smiješan. Glupo je to izgledalo i kod Milanovića, a sada još gluplje u glumačkoj izvedbi imitatora Bernardića. Slobodno se može reći kako je sdpeovski promidžbeni marketing gori od titovog iz 1941. godine.

Izgubi li SDP Rijeku, a to bi bilo više nego dobro za grad, HNS-u su otvorena vrata čela oporbe.

HOP