U Mariboru boje se Thompsona, Janeza Janše, a prema HHO-u sve je kriv Bujanec

0
5934

Maribor je poznati grad Bosanaca, gdje se Janez kliče Mujo. U tome gradu zavladala je opća panika jer dolazi Marko Perković. Policija se posakrivala po okolnim šumama, neki  su pobjegli u Austriju dok se stvar ne smiri i lokalna vlada riješi problem, odnos zabrani koncert. Perković je branitelj, a jedan branitelj opasniji je od 10000 sličnih Bori Đorđeviću. Bora se naloče piva, naždere, zaurla velika Srbija i otiđe doma.

bora-djordjevic-cetnicki-vojvoda

Perković je opasan. Stvorio je i ćeliju s Janezom Janšom, a to je svima razglasio Bujanec i prema Ivanu Zvonimiru iz HHO-a on je kriv za neodržavanje koncerta. Mogao bi Janša skužiti kako se kaže na slovenskom “Za dom” i tako bi se Janezi odvojili kao nacionalna manjina od Srba i Bosanaca u Sloveniji. ZA hižu pripravni mogli bi se Slovenci pozdravljati na ulici ili ZHP, pa kada dođu u doticaj s Hrvatima samo bi podijelili šifre, Slovenac žustro pozdravi ZHP, a Hrvat odgovori s ZDS. To su šifre koje Bosanci i Srbi ne mogu dokučiti. A niti Bora četnička Čorba. Cecu ionako nije briga, kada je mogla izdati Arkana, može sve. Šteta što Joras nije novi Pupovac pa da nas sve nauči kako smo svi mi Slovenci, koji potječu od Srba.

cicak_gace

 

I dok se svi oni zabavljaju, Sloveniju i Hrvatsku pljačkaju isti ljudi, pred kojima je narod skinuo gaće, baš kao što Ivan Zvonmir skida pred predsjednicom.

Ne fali love niti Ivanu Zvonimiru za nove gaće, niti Bujancu za malo širi sako, niti Janši za odvjetnike, kao niti Thompsonu za novi stan, smo što je narod odavno ostao bez gaća navijajući za svoje ikone umjesto za sebe. Svima njima dobra reklama, a narodu posrane gaće. I otkazani koncert…

HOP