Aktualni zamjenik gradonačelnika Novske OSUMNJIČEN pred izbore

0
6063

U samom finišu izborne kampanje za lokalne izbore, u Novskoj je kao bomba odjeknula vijest kako je aktualni zamjenik gradonačelnika, a ujedno i kandidat za novi mandat Vedran Mihaljević, osumnjičen pred Općinskim državnim odvjetništvom u Sisku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nekolicina Novljana pozvano je na saslušanja, i navodno je tema postupka Nogometni klub Libertas, u kojem je Mihaljević predsjednik.
NK Libertas i navedeni Mihaljević javnosti su već poznati jer su roditelje najmlađih nogometaša svojom nebrigom doveli u situaciju da  djecu moraju ispisati iz kluba.
Iako se Mihaljević još nije očitovao o svom “slučaju”, Gradonačelnik Klasan u svom zadnjem javnom obraćanju rekao je da se protiv njegovih ljudi ne vode nikakvi postupci, no dokumenti koje posjedujemo govore suprotno. Također, u posjedu smo i drugostupanjske pravomoćne presude zamjenici direktorice radio postaje Novska Moniki Šporčić Harak kojoj se na teret stavljaju malverzacije u financijama RPN-a, a za koje je osuđena na 6 mjeseci zatvora uvjetno.
Lokalni izbori održavaju se u nedjelju 21.svibnja i do ponoći se očekuje odgovor Vlade Klasana o njegovom najužem timu, i svemu što mu se stavlja na teret.

HOP