SDP-ovka psovala sinu Vukovarskog branitelja ‘majku ustašku’ na zagrebačkom Črnomercu

0
21637

Sin vukovarskog branitelja imao je bliski susret treće vrste s članovima SDP-a, koji je najbolje sam opisao. Lokacija je Črnomerec, grad Zagreb.

hos

“Predstavnica moje zgrade, članica SDP-a Črnomerec i njena kćer, također članica SDP-a, napale su me maloprije ispred zgrade, jer sam blizu prozora stavio HOS-ov i hrvatski stijeg koji su one vidjele izvana, psovale su mi majku ustašku i rekle da će zvati policiju.

Ja sam samo s prozora rekao: Nazovite ih i objasnite im zašto ste se pobunili protiv zastave legalne hrvatske vojne postrojbe i zašto ste me napale verbalno! Ja sam vukovarski prognanik i otac mi je branitelj Vukovara.Moj je otac bio pripadnik 204. Vukovarske i Tigrova, branio je Vukovar i ranjavan je tamo. Rame uz rame je s HOS-om branio grad Heroj, a sada mene progone, jer znaju da njega ne mogu, jer je nepokretan paraliziran u domu za stare i nemoćne Beli Manastir zbog 4 moždana udara, ali siguran sam da bi i njega takvog najradije proganjajli!

Odmah su se pokupile u zgradu urličući nešto što nisam razumio. Ljudi moji, tko sve živi s nama u Hrvatskoj, strašno! Molim vas ako to možete objaviti da narod vidi što se događa u Zagrebu.”- rekao je  Z.F.