Antun Babić – Javni apel za spas hrvatske djece od pretvaranja u zombije

0
1822
mr.sc. Antun Babić bivši generalni konzul u mirovini

Javni apel:

SPASITE HRVATSKU DJECU DA NE POSTANU ZOMBIJI

Uzoriti oče biskupe Vlado Košiću,
Profesore Zvonimire Šeparoviću,
Profesore Josipe Jurčeviću,
Dr. Željka Markić,

uzeo sam si slobodu javiti vam se s mojim apelom da učinite sve što je u Vašoj mogućnosti, obraćanjem i pozivom hrvatskoj javnosti te organiziranjem raznih oblika prosvjeda, ukoliko se u konačnici ostvari koalicija HDZ-a i HNS-a, što bi sigurno bio i početak kurikularne reforme kakvu zahtjevaju tzv. progresivne snage u Hrvatskoj, koje imaju samo jedan cilj: uništiti sve hrvatske tradicionalne vrednote i vrijednosti, a to dugoročno mogu samo ako našu sadašnju i buduću mladež pretvore u potpuno poslušne zombije, koji će imati malo toga zajedničkoga s ljudskim bićem koji je dragi Bog stvorio.
Da ne bi bilo i najmanjeg nesporazuma, osobno podržavam reformu obrazovanja u Hrvatskoj, ali samo onu reformu koja će za krajni rezultat imati da mladi hrvatski diplomci budu svjetski konkurentni u razvijanju uspješnog hrvatskog društva i dramatičnog poboljšanja standarda svih hrvatskih građana, uključujući i članove većinskog hrvatskog naroda i pripadnika Katoličke crkve.
Iako sam u vrlo teškom emotivnom i zdravstvenom stanju, zbog dva sudska procesa koja je nakon smrti moje supruge poduzeo jedan liječnik, spreman sam pomoći u granicama mojih mogućnosti.
Ukoliko ne budemo kao pojedinci na vrijeme osvijestili i pokrenuli neinformiranu hrvatsku javnost, bit ćemo suodgovorni, pred Bogom i narodom, za sve posljedice đavolske politike koja ima za cilj uništenje ne samo hrvatske države nego i hrvatskog naroda.
S dubokim i iskrenim poštovanjem,
mr.sc. Antun Babić