Poduzetnik Bičak tvrdi da mu je podmetnut post kojim poziva na prolijevanje krvi ako ‘padne’ Titov trg

0
3391

Jedan od osnivača HNS-a Goradan Bičak, koji je već 1995. godine otišao iz stranke smatra da je Čačić napravio monstruoznu stranku, te svi oni koji su otišli iz stranke zadnjih dana mogu biti pogubni za SDP, ako slučajno završe u njihovim redovima.

Bilo je dosta kontraverze oko njega, sudskih postupaka, a zadnja je kontraverza navodna njegova izjava kako će poteći krv, ako se ukloni Titov trg u Zagrebu. Prema njegovoj izjavi on tako što nije rekao, te je njegov orginalni status kopiran. Evo što je napisao na svome profilu;

.. moj djeda nije bio u partizanima ni u ustašama. Niti jedan. A opet jedan je bio u nacističkom logoru Dachau 1942.-1945. a drugi na “Križnom Putu”. Jedan preživio Hitlera drugi Tita, na sreću

bičak 2

🙂 Ja jesam bio član SKH-SKJ i predsjednik SSO Hrvatske, kao i osnivač HNS-a te član SDP-a od 1995. no očigledno nekome smeta moj povratak na političku scenu Hrvatske te moja politička umjerenost i korektnost kao i posvećenost i uspjeh u businessu.. Naviknuo sam na svakojaka podmetanja i provokacije koje bi me trebale valjda omesti na mojem putu k uspjehu kako u poslovnom tako i političkom životu. Bilo je svega od lažnih optužnica, sudskih procesa, objavljivanja lažnih članskih iskaznica političkih stranaka, ogovaranja, omalovažavanja, kriminaliziranja pa do ideoloških podmetanja poput današnjeg. Preživio sam sve na žalost nekih a suvišno je objašnjavati sada ovdje na fb kako se uspjeh oprostiti ne može, kako su provjerljivi rezultati opasnost za blefere i proračunske parazite te kako se danas putem modernih tehnologija lako copy tvoj fb profil ili otvori neki lažni, stavi u u usta nešto što nisi rekao ili objavi pod tvojim imenom nešto što nisi napisao sa ciljem diskreditacije.. Imate ovdje moja gostovanja na tv, na radiju pa sami zaključite tko sam i što sam. FB je reagirao, obrisao sve lažnjake a ja nastavljam dalje s businessom i politikom, bez pretjeranog okretanja u prošlost kao i do sada. Moj focus je posao, napredak, obrazovanje, uspjeh te bila i ostala uvijek i samo uvijek budućnost Hrvatske i njenih građana kao i moja osobno te moje porodice ! Pametnom dosta .. Daj Vam Bog mira, sreće i zdravlja..

Bičak dosta gostuje po lokalnim televizijama i onim više ljevici sklonim u zadnje vrijeme i očito mu se daje prostor s razlogom. Ovaj slučaj podmetanja teksta ima za cilj diskreditaciju, ako je njemu za vjerovati, dok druga strana sumnja u cijelu priču, jer se u nekim sudskim postupcima pokazala i druga strana medalje.
HOP