Kohl, Genscher, Mock, Papa Wojtyla i M. Thatcher –bili su uz Hrvatsku, danas su mrtvi, sprema li se i smrt Hrvatske?

0
4533
German Chancellor and chairwoman of the German Christian Democrats, Angela Merkel reacts during a news conference after the party's weekly executive committee meeting in Berlin, Germany, Monday, May 23, 2011. Chancellor Angela Merkel's conservative party slipped behind the environmentalist Greens to third place in a state election in Bremen on Sunday, its worst result in Bremen in over 50 years. (AP Photo/Michael Sohn)

Helmut Kohl, Hans D. Genscher, Alois Mock, Papa Wojtyla i Margaret Thatcher –bili su uz nas kada smo stvarali državu.

U lipnju 1991. godine posjetio sam Beograd na poziv Budimira Lončara, sastao se s Miloševićem i postalo mi je jasno da taj čovjek želi veliku Srbiju – priča je Genscher, koji je, uz papu Wojtylu i Mocka, bio toliko omiljen da su im za života na Braču podignuti spomenici. Kohl je na sjednici vlade 19. prosinca najavio da će priznati Hrvatsku, pa su i ostale zemlje dobile vremena da se pridruže Njemačkoj. Britanija nam nije bila sklona, ali M. Thatcher jest.

Danas su svi čelnici mrtvi. Zadnji je preminuo  Helmut Kohl. Sprema li se i smrt Hrvatske?

Germany_Kohl_Obit_81914Alois Mock i Franjo Kuharić

DDR-ovka  Merkel ne skriva sklonost prema Srbiji, zajedno s Putinom izvukla je zločinca Šešelja iz zatvora i to je trenutak propasti EU. Šešelj je pušten zbog bolesti,tim izgovorom stvoren je poseban uvjet. Današnji mađarski premijer Orban dao je podršku Srbiji u odnosu na nas, a to je neka druga Mađarska u odnosu na 1991.godinu. Nikada nismo bili izoliraniji, dok američki fondovi i ruske banke preuzimaju todorićevo agrarno  carstvo. Vojska nikada manja, a ugroženost nikada veća. Banke pokradene, privreda uništena, sve ono što smo 1991. imali. Jedino što je veće, je svakako dug i iseljavanje Hrvata. Crkva je već izgubila dvije biskupije u BiH. Papa već duže nas ponižava s proglašenjem Stepinca svetim, o tome po njemu ima pravo na sud i zločinac Nikolić, pa čak i svetosavska srpaka crkva… Naš omiljeni Papa Wojtyla to nikada ne bi dozvolio….

papa franjoPapa-Wojtyla

Sve smo bliže svome  kraju.

HOP