Uhićen titoist koji je pozivao na mržnju i ubijanje

0
4894

-Bilo je svega od lažnih optužnica, sudskih procesa, objavljivanja lažnih članskih iskaznica političkih stranaka, ogovaranja, omalovažavanja, kriminaliziranja pa do ideoloških podmetanja poput današnjeg. Preživio sam sve na žalost nekih a suvišno je objašnjavati sada ovdje na fb kako se uspjeh oprostiti ne može, kako su provjerljivi rezultati opasnost za blefere i proračunske parazite te kako se danas putem modernih tehnologija lako copy tvoj fb profil ili otvori neki lažni, stavi u u usta nešto što nisi rekao ili objavi pod tvojim imenom nešto što nisi napisao sa ciljem diskreditacije.. Imate ovdje moja gostovanja na tv, na radiju pa sami zaključite tko sam i što sam. FB je reagirao, obrisao sve lažnjake a ja nastavljam dalje s businessom i politikom, bez pretjeranog okretanja u prošlost kao i do sada. Moj focus je posao, napredak, obrazovanje, uspjeh te bila i ostala uvijek i samo uvijek budućnost Hrvatske i njenih građana kao i moja osobno te moje porodice ! Pametnom dosta .. Daj Vam Bog mira, sreće i zdravlja..-tako je poduzetnik Gordan Bičak pravdao svoj krvoločni status, poput krvoloka Sime Dubajića koji je 1945. uživao  u klanjima Hrvata.

bičak

Danas je priznao da je taj status napisao. Uhićen  je zbog tog statusa.

Ovih dana smo zgroženi ponašanjem jedne mlade djevojke u svezi svirepog  ubojstva svog bivšeg dečka u Varaždinu, ubijene djevojčice u Lici, stare 14 godine,  ta stanja poremećene svijesti nastala su iz ovakvih izjava,koje se ne kažnjavaju, a glavni kriminalci u zemlji  nesmetano pljačkaju narod.

Odvratno ponašanje prema Janici Kostelić, zadnji primitivizam naših političara, sve je to stvorilo stanje poremećene svijesti i idolopoklonstvo zločinačkoj vlasti Josipa Broza. Tko opravdava  njegove zločine ima i sam poremećeni mozak.

HOP