Komunist Pavle Gaži i dalje vlada Podravkom

0
5243

27. 06. 2017.
MEDIJIMA

Komunista Pavle Gaži i dalje vlada Podravkom

Dolaskom političkim putem Zvonimira Mršića na čelo predsjednika Uprave Podravke krenuo je u obračun sa svim neistomišljenicima koji nisu vjerni komunističkoj partiji SDP-u.
Tako jednog dana Zvonimir Mršić dolazi u ured Ivana Mesića kojemu je rekao da pokupi svoje stvari i da ga ne zanima gdje će raditi.
Jednog dana poslao je delegaciju u sastavu Vedran Šimunović i Marinka Akrap da mi osobno prenesu poruku Zvonimira Mršića da sam za njega tehnološki višak u Podravki. Nakon pretnji koje sam uzvratio, veliki vođa Zvonimir Mršić odustao je od mog progona i mog otkaza. Moram naglasiti da je sadašnji potpredsjednik za korporativni marketing, razvoj i komunikacije Vedran Šimunović, u to vrijeme bio podoban kod Zvonimira Mršića, danas podoban kod Marina Pucara , a nekada kod Miroslava Vitkovića. Osobno ne želim nikome zlo, ali oni koji rade zlo moraju biti svjesni da sve na kraju dođe do naplate.
Teror Zvonimira Mršića i otpuštanje osjetilo je ni više ni manje već 1600 podravkaša !!
Ali ima jedan poseban slučaj o kojem želim upoznati javnost !
Podravka je imala svoje urede u Hebrangovoj ulici u Zagrebu. Za Zvonimira Mršića tamo su radili također nepodobni koje je morao riješiti putem otpuštanja. Tako je odlučio da zatvara urede u Hebrangovoj ulici, a svim zaposlenima bilo je rečeno da će morati putovati iz Zagreba u Koprivnicu i tamo dobiti nova radna mjesta. Naravno, znao je da nepodobni to neće prihvatiti , a tko ne prihvati dobiva otkaz. Bilo je tu ljudi iz Samobora i dalje kojima je to preveliki put , bila je tu Karmela Karlović osoba koja je pokrenula web portal coolinarika, Dijana Jendrašinkin i drugi. Naravno većina nije prihvatila iz objektivnih razloga i dobili su otkaz bez milosti.
Ali ima jedna osoba koja nije prihvatila posao u Koprivnici i nije dobila otkaz !
Ima jedna osoba koja od siječnja 2013. godine ne radi ( vodi se da radi od kuće ? ) i prima plaću kao da radi, a zove se Sonja Prpić Gaži, kćerka zloglasnog komunističkog – udbaša Pavla Gažija.
Njezin otac, Pavle Gaži dogovorio je sa politički istomišljenikom Zvonimirom Mršićem da njezina kćerka bude kod kuće i prima plaću. Sonja Prpić Gaži već petu godinu ne radi ( radi od kuće ? ) , živi u Zagrebu i prima plaću ! Pa gdje toga ima !
Zvonimir Mršić nepodobnima podijelio otkaze , a komunističkom udbašu kojega prozivaju za organizaciju likvidacija političkih hrvatskih emigranata omogućio da mu kćer ne radi, a prima plaću u Podravki.
Da sve bude zakonito Zvonimir Mršić je preko sindikata PPDIV-a u Podravki ishodovao i dogovorio da odobre Sonja Prpić Gaž da bude kući ( kao vodi jedan mali člančić na coolinariki ) i prima plaću . Zašto sindikat PPDIV-a nije zaštitio one koji su iz istog razloga primili radnu knjižicu i otkaz ? Sindikat ima jedini cilj štititi radnike od kojih živi , a ne služiti poslodavcu.
O ovom slučaju podsjetio sam Vedrana Šimunovića potpredsjednika za korporativni marketing, razvoj i komunikacije koji naravno ne želi reagirati jer se boji , a upoznao sam osobno i predsjednika Uprave Marina Pucara koji je rekao da o tome prvi puta čuje, da će to ispitati ali konkretnog odgovora nema. Izgleda da se nitko ne želi zamjeriti komunističkom udbašu Pavlu Gažiju.
Ponovimo gradivo , jedni bez milosti dobilo otkaze , a komunista Pavle Gaži riješio da mu kćer ne treba ići na posao , a plaću da redovno prima. Gdje je tu moral i poštenje svih aktera ove žalosne priče.
Ovo piše dragovoljac, pravaš i domoljub, ovo piše Dražen Keleminec koji je spriječio 1997. godine da bez jedne kune Ivica Todorić kupi Podravku.
Da je Ivica Todorić tada uspio oteo Podravku , danas bi Podravka bila pred slomom. Umjesto da mi Uprava da priznanje, očekujem radnu knjižicu i otkaz jer Podravka je u raljama SDP-a i HDZ-a .
Otkaz nakon 33. godine rada u Podravki mogu dobiti ali zrak i život mi samo tako ne možete oduzeti !
Idemo dalje !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

Hop