Merkelica preko naših leđa stvara truli Reich uz pomoć bijednih Janeza

0
3782
German Chancellor and chairwoman of the German Christian Democrats, Angela Merkel reacts during a news conference after the party's weekly executive committee meeting in Berlin, Germany, Monday, May 23, 2011. Chancellor Angela Merkel's conservative party slipped behind the environmentalist Greens to third place in a state election in Bremen on Sunday, its worst result in Bremen in over 50 years. (AP Photo/Michael Sohn)

Odluka arbitražnog suda je prema našim stručnjacima štetna, opet kad zbrojite našu nesposobnu diplomaciju, dobro smo prošli. Diplomacija koja nema dvije godine veleposlanika u Rusiji zbog političko-čobanske trgovine između stranaka, pod budnim okom Budimira Lončara, ne može dobiti ovakve sporove.

Rusija i Njemačka su svojom diplomatskom igrom izvukle Šeselja iz zatvora, danas je ovo druga njihova pobjeda, na putu u spajanje Srbije i Hrvatske. Kada smo to prvi primijetili prije dvije godine, izazvali smo bijes ljubitelja Njemačke. Najviše Kovačeve diplomate smo razbijesnili istinom.

Nijemci su odavno pokvareni prema Hrvatima i koriste maksimalno hrvatsku lojalnost Njemačkoj. Za vrijeme NDH-a papreno su naplaćivali naoružavanje hrvatske vojske, Hrvatska je morala davati i ispomoć u ljudstvu za rad u radnim logorima, te je bila prisiljena uvesti rasne zakone. Apsurdni pristanak Pavelića, čija je žena bila Židovka. Hrvatska je bila prozvana već 1942. godine da ne sprovodi planirano hapšenje Židova, kao što to uspješno radi Nedićeva Srbija.

Njemački obavještajac Kinkel uspješno je surađivao s Titovom Jugoslavijom i vrlo pokvareno koristio hrvatsku emigraciju za pritiske na Jugoslaviju. Današnja Njemačka ima plan mirenja Srbije i Hrvatske, spajanje nespojivog zbog vlastitog interesa, naravno na štetu Hrvatske. Kako i Rusija želi utjecaj u regiji, provodi se plan spajanja. Nijemci u ovoj arbitraži očito imaju prste. Jadna je Njemačka koja ovisi o zemlji pivopija i falš jodlera koji u svemu imitiraju Austrijance.

Uz srpsko lobiranje nakaradna luka Koper postala je značajnija od prirodne luke Rijeka.

Ruski i njemački kapital je pojeo Janeze koji od stvaranja države Janeza Muje, Hase i Milorada postaju najbolji srpski vazal. Za to vrijeme mi smo zaboravili suradnju s Rusima, u Njemačku smo poslali veleposlanika udbaša, a u SAD-e veleposlanika koji drži lekcije Amerima. Može li luđe? Umjesto da kompletna diplomacija dobije vritnjak – crveni kmeri, nepismeni, glupi i nesposobni i dalje drže diplomaciju.  I dok taj jad djeluje, jadna nam majka. Onaj bezveznjak u Parizu govori francuski kao Meksikanac zagorski.

U Austriji nismo mogli dobiti goreg veleposlanika od crvene Cvjetkovićke, koja jedino zna preuređivati urede na našu štetu.

Sad nam je arbitražna odluka vratila što i jest naše, Svetu goru, koju su Janezi nazvali gera, pomurje i onog slovenskog majmuna Jorasa, da nam i dalje zagorčava život, kao i Milorad Pupovac. A uzela morsko područje da bi spasila svoj interes.

Janezi su se kao uvijek do sada pokazali alpskim bjednicima, koji su služili 1945.godine kao velika grobnica genocida nad Hrvatima, o kojima su godinama šutjeli, a danas ta hrpa bijednika ucjenjuje Hrvate za EU interese. Poput zadnjih propalica i cinkatora žive godinama uz nas, zaboravljajući da su baš oni 1918. godine bili protiv spajanja sa Srbima i tražili da im glavni grad bude Zagreb.

Igor Drenjančević

HOP