Mnogi izdajnici iz kosoričine vlade danas su na vlasti, zato mora Plenković privoditi zbog ‘fb prijetnji’

0
4813

Hrvatska je postala preopasna za političku mafiju. Narod se osvještava. I to treba spriječiti na dva nivoa, pljuvanjem novinarske elite s lijevog spektra i napadima na lijevi spektar s tzv. desnice. Koliko je debilna ova dnevna sadašnjost govori činjenica da nije završio drugi svjetski rat, nije odlučeno tko je i što je Stepinac, nije jasno kako i zašto je Krleža dao prijedlog da nepismeni Tito postane akademik. Ostalo da ne govorimo. I dok se raspravlja o tome; svaki danom zemlja je siromašnija, a kako vidimo i za koji metar manja…

Sve je počelo s komunistima na najbrutalniji način za Hrvatsku. Pobijeno je u Jugoslaviji oko pola milijuna Hrvata, sve je opljačkano, tvornice uništene, a ono što nije Jugoslavija uništila, uništili su komunisti u Hrvatskoj. Komunisti su u domovinskom ratu s zvijezdom petokrakom i srpskim simbolima porušili u svojoj mržnji trećinu zemlje. Danas samo budale i manijaci mogu komuniste i Tita uzdizati u nebesa. A takvih se manijaka nakotilo na tisuće. Opet protiv Tita su isti oni bijednici koji su za tog zločinca prije bili. Danas su oni uglavnom na desnici. Svi oni zajedno žele selektivnu istinu. Laž.

Do danas pravosuđe nije otvorilo skrbnički račun INA-e, uz Plenkovića su tri najveće hrvatske štetočine Šeks, Gregurić i Valentić. HEP j uništen, radi zbog neodržavanja  trećina kapaciteta, a njim više upravlja dobavljač struje sa mađarskog tržišta, sin narodnog heroja nego vlada. Sve to narod vidi, zna i zato je staljinističkim metodama komunistička partija hadezeovaca na čelu sa Plenkovićem odlučila narod progoniti po facebooku, te time zastrašiti ljude da ne misle svojom glavom, jer za to postoje glasila 24  sata, Večernji ili Jutarnji, koje drže u postocima prozvani tajkuni,a koji valjda najbolje znaju što je istina, odnosno organizirani lopovluk. 1984. godina orvelovski na djelu.

Pravosuđe se iživljava nad novinarima za mišljenje, stav, verbalni delikt, ali nema vremena za ukradene milijarde iz HEP-a.

Zašto plaćamo skupu struju? Kada je “vruć dan” država treba 3000 mw, kapacitet kojim raspolaže Hep je oko 4000 mw svih izvora, ali zbog neodržavanje koristivo je svega 900 mw, ostalo uvozimo. Znači zbog neodržavanja kapaciteta i pljačke uvozimo oko 67% struje. Na dan. I to ne na frakfurtskom tržištu , pa niti strateškom kupnjom par mjeseci ranije, već tzv spot kupnjom, kada se potreba pokaze, a to nas još košta 50% više od ponuđene cijene frankfurtske burze. Nisam niti u jednim novinama do sada pronašao ove podatke. Ljudi se bave glupostima, a ovo su brojke za hapšenje Perice Jukica i ekipe, koje je Plenkovic podržao u daljnjoj pljaćki i radu. I zato postoji priča O TRGU JOSIPA SVINJSKE GLAVE. Koga on zanima? Pa samo uhljebe koji od njega žive.

Nas zanima čemu reklama HEP-a na svakom kutu, kada bi svaka budala znala ovako voditi posao bez odgovornosti. Pravosuđe se bavi fb prijetnjama, a Jukićeva ekipa je ugrozila nacionalnu sigurnost zemlje.

Čisti komunizam. Kontrola naroda, zastrašivanje i objašnjavanje kako je titov put bio pravi put. Zato jer i danas bagra radi isto. Bagra je snimala lažne heroje, partizanska sranja od filmova, pisala knjige, pa je sada panika, jer istina probija na vidjelo. U državnim službama, fakultetima, likovnim akademijama, kazalištima sve je podređeno takvim kadrovima. Njihovim sljedbenicima. Koliki su bezveznjaci brojke jasno govore, mogućnosti zemlje i njihova neučinkovitost. I nedaj Bože to primijetiti, novinarima stižu tužbe, narod se privodi zbog facebook gnjeva, dok se lopovi i izdajnici štite.

Sada se za savudrijsku valu optužuje Jadranka Kosor. Pogledajte sliku njene ekipe i vidjet ćete puno današnjih lica na vlasti.

www.vlada_.hr_

Znači li to da se kontinuitet pljačke i izdaje nastavlja?

Igor Drenjančević

HOP