Žena ‘Krajiškog suca’ koji je zapovijedao batinanja branitelja glavna je poluga Glinske socijalne službe!

0
10394

Desna ruka Save Štrbca, glavnog mozga genocidne SAO Krajine, čovjek koji je bio na uviđaju za vrijeme ratnog zločina u Joševici kao sudac ( ubijeni hrvatski civili na najsvirepiji način), osoba koja je kao sudac poticala na zlostavljanje civila, vojnika, u srpskim zatvorima za vrijeme domovinskog rata i glavna faca “srpske Documente” u Beogradu, za vjerovali ili ne istrage ratnih zločina danas, Nikola Sužnjević mirno živi u Hrvatskoj i u Hrvatskoj progoni ratnog heroja domovinskog rata Orkana.

Sve je to moguće uz naše pravosuđe koje i dan  danas štiti četničiju ovakvih spodoba. Uz Rkmana i Đakulu ova organizirana banda terorista godinama je politički zlostavljala građane i nakon domovinskog rata, šireći mržnju prema Hrvatima, pa su u stranim medijima neki od njih za sve okrivljavali ustaštvo. Sva ta bagra ustoličila se u stranci Milorada Pupovca, koji uz 7 kaznenih prijava i naše pravosuđe mirno kao i Sužnjević živi u državi Hrvatskoj.

Novinar Igor Drenjančević prvi je u 7 dnevnom upozorio javnost o Birou Krajine, izbjegličkoj vladi divljih srpskih terorista u izbjeglištvu grada Beograda, koja preko svojih kadrova na Banovini i danas kontrolira pravosuđe, dio policije i socijalne službe tog kraja, a politički je najmoćnija u tom kraju uz HDZ, koji sve to tolerira godinama, dok je SDP godinama bio druga teroristička opcija ovih manijaka.

U videu NOVA TV jasno se vidi o kojoj vrsti monstruma se radi. Zbog takvih emisija ova kontrolirana medijska kuća je ukinula emisiju.

Sužnjević je odlukom  Vlade postao članom Upravnog vijeća državne Agencije za poljoprivredno zemljište.  Ministarstvo poljoprivrede bilo je predlagač njegova postavljanja i njegova opoziva. Nije li to izdaja hrvatskih interesa i ugroza sigurnosti zemlje? Da li je državno odvjetništvo trebalo podići optužnicu protiv predsjednika vlade?

Ali tu  hrvatskoj izdaji nije kraj. Vrlo moćna osoba u socijalnoj službi u Glini gdje gotovo ništa ne štima je Jelena Sužnjević, pravnica koja drma socijalom ovoga kraja. Od svih kadrova baš njegova žena; gle čuda je u toj službi. Ne treba reći da ona daje prijedloge za progon pojedinaca. Reći će netko iz korumpiranog pravosuđa tog kraja kako ona nije sumnjiva, nije kažnjavana, a mi bi dodali, s kim si -takav si.

Jedan branitelj tvrdi da je iz tog centra njemu namješteno obiteljsko nasilje po klasičnoj udbaškoj shemi, jer to danas najbolje pali u medijima za diskreditaciju osobe, poglavito ako se zna da je baš on svjedok pljačke preko APN-a srpsko-hrvatskih amoralnih političara.

Tom glinskom centru nije bitno niti zašto je dijete Dražena Vučetića, nasilnika, lokalnog manijaka iz Vrginmosta nosilo nabijenu pušku i kao takvu otac manijak je objavio fotografiju na svome facebook profilu prije tri godine, a što je svaki pošteni Srbin “lajkovao”, jer vjerovatno svako srpsko “dete treba da nosi pušku” u dobi od 5-6 godina.

Umjesto da ta služba odgovara što nije progonila oca zbog te radnje, ova služba progoni novinare koji su objavili zatamljenu sliku djeteta. To je vjerojatno nezakonito za lokalnu policiju, sisačke odvjetništvo jer je lice djeteta zatamljeno, a na slici koju je objavio otac četnik jasno se vidi lice djeteta. Jedino on ima dozvolu kao Srbin, četnik, objavljivati sliku djeteta i davati mu nabijenu pušku.

Policiju ne zanima zato njegov progon, već progon novinara kojem je takvo pravosuđe našlo “grešku” jer nisu konzultirani roditelji djeteta. Banovina po uzoru  na Ugandu dozvoljava slikanje djece s puškama, jer su objave autorizirane od roditelja.

Ali novinari ne smiju objavljivati slike koje su s djetetovim neprepoznatljivim licem, time se krše prava djeteta čije lice mora biti vidljivo i za to treba tražiti dozvolu roditelja nasilnika. To je sisačko-glinsko pravosuđe jedne članice EU.

Možda ovakve briljantne pravne savjete daje i pravnica Sužnjević, ponukana pravnim iskustvom suca krajiških Srba; Nikolom Sužnjevićem?

HOP