Miljak nije uspio napraviti puč u HČSP-u!

0
4969

ODRŽAN XII. OPĆI SABOR HRVATSKE ČISTE STRANKE PRAVA U ZAGREBU

Temeljem članka 39. Ustava Hrvatske čiste stranke prava predsjednik stranke Davor Trbuha kao jedina ovlaštena osoba sazvao je Opći sabor HČSP-a  koji se održao 08.07.2017. godine sa početkom u 12:00 h u Zagrebu, ilica 421 u dvorani Gradske četvrti Podsused-Vrapče.Ovim putem potvrđene su sve odluke  o raspuštanju  pojedinih podružnica i isključenju pojedinih članova donesene na sjednici Središnjeg odbora koja se održala 10.06.2017. godine u Velikoj Gorici.Ovim putem ujedno se poništava nelegalni i nelegitimni Opći sabor koji se isti dan i u isto vrijeme održao u Splitu u organizaciji raspuštenih podružnica i isključenih članova stranke.

Za predsjednika HČSP-a u Zagebu  jednoglasno je izabran novi-stari predsjednik gospodin Davor Trbuha.
U Glavni stan HČSP-a jednoglasno su izabrani:
Ivan Iličić, Tadija Ljubičić, Stjepan Špehar, Mijo Ruf, Damir Banić, Slobodan Brković, Željko Beljo, Sebastijan Palić i Loren Soče

Za Nadzorni odbor HČSP-a izabrani su:
Dragan Pocrnja predsjednik te članovi: Anja Klobučar, Matija Žugaj, Darija Lončarević i Dragan Rajić.

Za Sud časti HČSP-a izabrani su:
Josip Opuhač predsjednik, te članovi: Marko Planinc, Željko Miklošević, Hrvoje Družanović i Ivan Crnković.

Na Općem saboru HČSP-a gost je bio gospodin Dražen Keleminec predsjednik A-HSP-a koji nam je ujedno dao potporu u daljnjem radu.
Svim izabranim novim i starim dužnosnicima ovim putem još jednom čestitamo i želimo puno dosljednosti u poslovima koje će obavljati.

Bog i Hrvati! Za dom!
Hrvatska čista stranka prava