Zločinac Tito izgubio trg u Zagrebu i njegovi obožavatelji puni mržnje prema Hrvatskoj

0
4817
Poštovani prijatelji i HR domoljubi , napokon i taj dan došao J.B.Tito odlazi u povijest , danas sam s zadovoljstvom slušao Zlatka Hasanbegovića koji je argumentirano govorio o svim činjenicama svih zla što je zločinac naredio . Jedan od zaslužnih za preimenovanje je naš tajnik HDZ Zagreb , ujedno zastupnik u Gradskoj skupštini i saboru iz naše izborne jedinice Ivan Ćelić , pozivam sve koji imate fb da lajkate njegovu današnju objavu ,rekao je HDo-ovac s Jaruna D-Ž.

-Na današnjoj sjednici Odbora za imenovanje ulica, naselja i trgova zagrebačke Gradske skupštine s četiri glasa za i jednim protiv donesen je prijedlog zaključka da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske.

“Čini mi se kako neki u ovoj dvorani ne znaju da je Josip Broz Tito umro 1980. godine. Bio je čelnik antifašističke borbe i u tom kontekstu ima neke zasluge, ali isto tako, ne može se poreći da je bio masovni ubojica nakon Drugog svjetskog rata”, rekao je Ćelić i dodao kako ne može vjerovati da se na Tita pozivaju neki današnji promicatelji ljudskih prava.

“Kao član narodnjačke i demokršćanske stranke želim reći jasno NE fašizmu, nacizmu i komunizmu. Dok u Hrvatskoj postoji jasna osuda fašizma i nacizma, suglasja oko komunizma nema. Nadam se da ćemo nakon promjene imena trga moći govoriti o otvaranju vrtića i škola, muzeja i kazališta”.-rekao je Ćelić

HOP